Ενημερωτικά άρθρα από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου

Έχετε ακούσει για την Κβαντική Βιο-Ανάδραση;

 

Όλοι χρησιμοποιούμε την απλη Κβαντική Βιο-Ανάδραση στην καθημερινότητά μας σε πολλές περιπτώσεις. Για παράδειγμα, όταν ανεβαίνουμε στην ζυγαριά για να ζυγιστούμε, όταν μετράμε την πίεσή μας με το πιεσόμετρο ή κάθε φορά που χρησιμοποιούμε το θερμόμετρο για να μετρήσουμε την θερμοκρασία του σώματός μας, χρησιμοποιούμε την Βιο-Ανάδραση. Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση χρησιμοποιείται σε πολλά πεδία της ιατρικής. Ο ορισμός του βιοσυντονισμού αναφέρει ότι πρόκειται για την τεχνική στην οποία ο θεραπευτής χρησιμοποιεί μία συσκευή για να αναλύσει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του πελάτη και να τα μεταβάλει πριν τα επιστρέψει στο σώμα, ώστε να βοηθήσει το σώμα να εναρμονιστεί και να ισορροπήσει από τα στρεσογόνα του. Στα νοσοκομεία χρησιμοποιούνται ηλεκτροεγκεφαλογραφήματα (EEG), ηλεκτροκαρδιογραφήματα (ECG), καθώς επίσης Υπέρηχοι, Μαγνητικές (MRI) και Αξονικές (CT) τομογραφίες. Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση χρησιμοποιείται σε νοσοκομεία των Ηνωμένων Πολιτειών για περισσότερα από 80 χρόνια διαγνωστικά και θεραπευτικά για τον εντοπισμό του στρες, για την μείωση του στρες και για την διαχείριση πόνου.

 

Πώς ορίζεται λοιπόν η Κβαντική Βιο-Ανάδραση;

Βιο σημαίνει ζωή και ανάδραση σημαίνει την παροχή πληροφορίας. Συνεπώς η Βιο-Ανάδραση είναι ένα εργαλείο που παρέχει διαφορετικές πληροφορίες για τις ζωτικές παραμέτρους της υγείας και του στρες σας.

Το SCIO/INDIGO/EDUCTOR είναι η πιο εξελιγμένη διαθέσιμη μορφή Κβαντική Βιο-Ανάδραση. Με την χρήση του SCIO/INDIGO/EDUCTOR μπορούμε να μετρήσουμε την αντιδραστικότητα για περισσότερες από 11.000 διαφορετικές βολτομετρικές συχνότητες, που  καταδεικνύουν συγκεκριμένα στρεσογόνα, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν την υγεία και την ευεξία σας.

Η συσκευή SCIO/INDIGO/EDUCTOR είναι σχεδιασμένη για τον εντοπισμό, την μείωση και την διαχείριση του στρες. Η συσκευή δεν κάνει διάγνωση. Η συσκευή είναι διαβαθμισμένη ώστε να μετρά τις ελάχιστες, ανεπαίσθητες ηλεκτρικές αντιδράσεις. Έχει οριστεί σε τόσο μεγάλη ευαισθησία, ώστε να εντοπίζει ακόμα και τα πλέον πρώιμα σημάδια ασθένειας και στρεσαρίσματος. Συνεπώς τα αποτελέσματα μπορεί να βρίσκονται πέρα από την δυνατότητα του πελάτη να τα αναγνωρίσει. Η ασθένεια αρχίζει όταν ένα στρεσογόνο ή ένας εισβολέας προκαλεί την διακοπή στην ροή της ενέργειας. Το σθένος γίνεται τώρα α-σθένεια. Πολλές από τις αιτίες ασθενειών που μας πλησιάζουν βρίσκονται κάτω από το επίπεδο της συνειδητής επίγνωσης.

 

Όλοι έχουμε βιώσει στρες και γνωρίζουμε πώς είναι, ωστόσο οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανόν δεν έχουν επίγνωση της σοβαρότητας του πώς επηρεάζει κάθε άποψη της υγείας. Όταν βιώνουμε στρες, το αυτόνομο νευρικό μας σύστημα ενεργοποιείται, ο ρυθμός της καρδιάς μας αυξάνεται, οι επινεφρίδιοι αδένες παράγουν αδρεναλίνη και κορτιζόνη, κάτι που θέτει σε κίνδυνο το ανοσοποιητικό σύστημα και επίσης εμπλέκεται με την πέψη. Αυτός ο μηχανισμός που αναπτύσσεται κατά την διάρκεια του στρες δεν μας εξυπηρετεί αν λειτουργεί συνεχόμενα, αλλά οδηγεί σε  χρόνιων ασθενειών.   Όπου και αν βρίσκεστε στην διαδικασία της υγείας σας, το SCIO/INDIGO/EDUCTOR έχει το σωστό πρόγραμμα για εσάς σύμφωνα με την Βιοχημική σας Ταυτότητα.

 

Τι είναι η Υγεία;

Υγεία είναι η άνεση στην ροή ενεργειας. Υγεία είναι μία ροή στοιχείων προς και από το σώμα.  Δηλαδή, προσλαμβάνουμε θρεπτικά συστατικά, αέρα, νερό, μεταλλικά στοιχεία, αμινοξέα, λιπαρά, υδατάνθρακες, σκέψεις, ιδέες, φιλία, αγάπη, σεβασμό, ψυχικούς ερεθισμούς, πνευματικούς ερεθισμούς και πλήθος άλλων θρεπτικών συστατικών. Αποτοξινωνόμαστε και εκκρίνουμε ούρα, αναπνοή, εκπνοή, κόπρανα, βλέννα, ιδρώτα, εμμηνόρροια, άσχημα αισθήματα, καθηλώσεις, εθισμούς, μανίες, ψυχαναγκασμούς, πνευματικές αμφιβολίες, και πλήθος άλλων εκκρίσεων. Η ζωή είναι ένας κύκλος πρόσληψης, μάσησης, απορρόφησης, ή απόρριψης, προσομοίωσης, παραγωγής τοξινών, αποτοξίνωσης και πάλι από την αρχή. Αυτή είναι η ανάγκη της επιβίωσης. Προσθέστε σε αυτό την ανάγκη για αναπαραγωγή και τώρα προκύπτουν και οι σεξουαλικές μας ανάγκες. Όλο αυτό καταλήγει σε μία πολύ περίπλοκη ροή ενεργειών από και προς το σώμα, σε κύκλους.

Τα επίπεδα του ατόμου είναι το σώμα, ο νους, το πνεύμα, το κοινωνικό και το περιβαλλοντικό. Είναι αδύνατο να διαχωριστούν ή να γνωρίζει κανείς πού αρχίζει το ένα και πού σταματά το άλλο. Συνεπώς, αυτά τα μέρη δεν μπορούν να μειωθούν ή να αναλυθούν χωριστά. Όταν υπάρχει άνεση στην ροή των πραγμάτων σε αυτά τα επίπεδα το άτομο βρίσκεται σε κατάσταση υγείας. Έτσι, η Υγεία είναι η άνεση ροής σε όλα τα επίπεδα.

Η συσκευή SCIO/INDIGO/EDUCTOR είναι υποστηρικτική και τίποτα από όσα αναφέρονται σε αυτό το κείμενο δεν προορίζεται για να προσφέρει οδηγίες διάγνωσης ή βιο-ανάδρασης για καμία αρρώστια ή ασθένεια, ούτε αντικαθιστά κάποια βιο-ανάδραση που προτάθηκε από γιατρό.

Ο ρόλος του Γιατρού είναι η Διάγνωση. Ο ρόλος του Ειδικού Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης είναι να μειώσει το στρες της Διάγνωσης. Ο στόχος είναι να υποστηρίξει τον πελάτη για να διαχειριστεί το στρες που προκύπτει από την διάγνωση που θα του κάνει ο Γιατρός. Ο Αμερικανικός Ιατρικός Σύλλογος (ΑΜΑ- American Medical Association)) αναγνωρίζει ότι περισσότερο από το 85% όλων των ασθενειών προκαλείται από στρες. Όταν το σώμα επιβαρύνεται από διατροφική ανεπάρκεια, τοξικότητα από μύκητες, παράσιτα, βακτήρια, φυσικές τοξίνες (δηλ. περιβαλλοντικές τοξίνες, βιομηχανικές τοξίνες, βαριά μέταλλα) καθώς επίσης και αδιαχείριστο ψυχικό και συναισθηματικό στρες, το σώμα αδυνατεί. Αυτά τα στρεσογόνα είναι η αιτιακή ρίζα των ζητημάτων της υγείας μας. Όταν το στρες από αυτά τα ζητήματα συσσωρεύεται, το σώμα συντρίβεται, νοσεί και ασθενεί.

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ SCIO/INDIGO/EDUCTOR ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;

Βάσει της πιο πρόσφατης τεχνολογίας στην  Κβαντικής Βιο-Πληροφορικής (Computerized Integrative Medicine) το SCIO/INDIGO/EDUCTOR, έχει αυτό που θεωρείται ως το μεγαλύτερο και πλέον κατανοητό λογισμικό υγείας στον κόσμο σήμερα. Το να καταλάβουμε και να εντοπίσουμε τα στρεσογόνα του σώματός μας (φτάνοντας στην ρίζα της αιτίας) είναι το κλειδί για την βέλτιστη υγεία και ευεξία σε όλα τα επίπεδα. Αν μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει πραγματικά μέσα στο σώμα και γιατί νιώθουμε τα συμπτώματα που έχουμε, τότε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες του σώματός μας με πολλαπλούς τρόπους και πραγματικά να αναλάβουμε την ευθύνη για την υγεία μας. Φανταστείτε να έχετε ένα τιμόνι και να πλοηγείτε τον εαυτό σας στην Δυναμική Υγεία σε όλα τα επίπεδα νου-σώματος-ψυχής. Αυτή είναι η επιλογή σας. Από την στιγμή που παίρνετε την απόφαση να γίνετε υγιέστεροι δουλεύοντας με έναν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΟ Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης, μπορεί να σας διευκολύνει να καταλάβετε τι τρόπο ζωής και τι διατροφικές αλλαγές πρέπει να κάνετε για να επιτύχετε αυτή την κατάσταση ευεξίας.

 

Οι μετρήσεις πρέπει να εκτιμηθούν ΜΟΝΟ από εκπαιδευμένο προσωπικό πιστοποιημένο στην Κβαντική Βιο-Ανάδραση από το NTCB BOARD ΕΥΡΩΠΗΣ/ΗΠΑ ή από την BANHS Η.Π.Α. και/ή να έχει κάνει Μεταπτυχιακή Μελέτη Νευρο-Ανατομίας, Νευρο-Hλεκτροφυσιολογίας και Βιο-Ανάδρασης σε συσκευές SCIO/INDIGO/EDUCTOR στο ίδρυμα Βιοσυντονισμού σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιατρικής Victor Babes, ή και IMUNE UNIVERSITY με τον Dr. Nelson. Καθώς επίσης να είνα μέλος του QBAA-QUANTUM BIOFEEDBACK ADVOCATE ASSOCIATION.

 

Το SCIO/INDIGO/EDUCTOR είναι μία μη-παρεμβατική συσκευή, ικανή να βιομετρήσει τα στρες των αντιδράσεων στο σώμα, στα αδιαχώριστα επίπεδά του, φυσικό, ψυχικό, πνευματικό και περιβαλλοντικό. Δίνει έτσι μία ταυτόχρονη, πλήρη εκτίμηση και αξιολόγηση των ψυχικών, σωματικών, συναισθηματικών και πνευματικών θεμάτων του ατόμου για να το ισορροπήσει και να το εναρμονίσει, φέρνοντας ευεξία σε όλα τα επίπεδα. Είναι η μοναδική συσκευή παγκοσμίως που χρησιμοποιεί τριανυσματική-τάση, ένταση και αντίσταση ( Trivector) τεχνολογία για την μέτρηση και την εξισορρόπηση των στρες σε κάθε επίπεδο.  Είναι η πιο αποτελεσματική εκπαίδευση μείωσης του στρες που διατίθεται σήμερα. Σε διάστημα μόνο μερικών λεπτών, περισσότερες από 11,000 συχνότητες αξιολογούνται, επιτρέποντας τον εντοπισμό του στρες και των ανισορροπιών, περιλαμβανομένων και αλλεργιών, τοξικότητας, διατροφικής ανεπάρκειας.

 

Μπορεί το SCIO/INDIGO/EDUCTOR να Ιάνει το Σώμα;

Το SCIO/INDIGO/EDUCTOR δεν ιαίνει το σώμα!!! Το μόνο πράγμα που ιαίνει το σώμα είναι το σώμα!!! Η μείωση του στρες βοηθά το σώμα να κάνει αυτό που είναι φυσικά σχεδιασμένο να κάνει. Για παράδειγμα αν σπάσετε κάποιο οστό, ο γύψος ιαίνει το οστό σας; Όχι, ο γύψος μειώνει το στρες σας και βοηθά να ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ το οστό ώστε να ιαθεί καταλλήλως. Έτσι, το SCIO/INDIGO/EDUCTOR είναι μία υπέροχη υποστηρικτική συσκευή που μειώνει το στρες σας ώστε το σώμα να μπορεί να ιαθεί μόνο του.

 

ΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ;

 

Η απάντηση είναι απλή. Το σώμα χρειάζεται ενέργεια για να ιαθεί. Αν όλες οι πηγές ενέργειας του σώματος είναι συνεχώς εξαντλημένες από την διαχείριση του στρες του σώματος λόγω όλων των διαφορετικών ειδών στρες που συσσωρεύουμε, τότε το σώμα συχνά δεν έχει την ενέργεια που χρειάζεται για να ιαθεί. Για αυτό ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (ΑΜΑ- American Medical Association)) αναγνωρίζει αυτό το θέμα και αποδίδει περισσότερο από το 85% όλων των ασθενειών στο στρες. Το SCIO/INDIGO/EDUCTOR μπορεί να υποστηρίξει την μείωση του στρες και να διευκολύνει την εγγενή ικανότητα του σώματος να ιαίνεται, όπως ακριβώς έχει σχεδιαστεί να κάνει.

 

Το SCIO/INDIGO/EDUCTOR έχει επίσης την ικανότητα να σκανάρει τα εγκεφαλικά κύματα χρησιμοποιώντας 8 ηλεκτρόδια (το EEG), επιτρέποντας να ισορροπήσουν οι ανωμαλίες των εγκεφαλικών κυμάτων, όπως στην περίπτωση ADD- Attention Deficit Disorder (Διαταραχή Διάσπασης Προσοχής) και διαταραχών υπερκινητικότητας (ADHD –Attention Deficit Hyper-reactivity Disorder), παρέχοντας μία πολύ ασφαλή εναλλακτική για τα παιδιά. Διαθέτει εξαιρετικά προγράμματα Υπερμάθησης (Super-Learning, Ενισχυμένης Μάθησης (Enhanced Learning).

Το SCIO/INDIGO/EDUCTOR χρησιμοποιεί ό,τι πιο σύγχρονο στην Κβαντικής Βιο-Πληροφορικής ( Computerized Integrative Medicine) ώστε να βελτιστοποιήσει την λειτουργία των οργάνων και να διευκολύνει την εξάλειψη των τοξινών και των γεωπαθογόνων, περιλαμβανομένων των ιών, βακτηρίων, μυκήτων, παθογόνων, ακόμα και τροφικών δηλητηρίων στο σύστημα.

Το SCIO/INDIGO/EDUCTOR περιέχει πρόσθετα προγράμματα όπως διαχείρισης πόνου, συναισθηματικής και ψυχολογικής υποστήριξης, οδοντικά, κρανιακά ιεροστικά προγράμματα, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Όποιο και να είναι το σύστημα αξιών σας, το SCIO/INDIGO/EDUCTOR έχει το σωστό πρόγραμμα σύμφωνα με την Βιοχημική σας Ταυτότητα. Γνωρίζατε ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει επίγνωση 4 εκατοντάδων δισεκατομμυρίων bytes πληροφοριών, αλλά έχουμε συνειδητή επίγνωση περίπου του 5 τοις εκατό όλου αυτού του όγκου; Οι υπόλοιπες από αυτές τις πληροφορίες αποθηκεύονται σε αυτό που αναφέρεται ως υποσυνείδητο. Η τεχνολογία SCIO/INDIGO/EDUCTOR είναι ικανή να αξιοποιήσει αυτό το υποσυνείδητο πεδίο και έχει πρόσβαση στα δεδομένα που χρειάζεται η ίαση για να πραγματοποιηθεί. Το ασυνείδητο του πελάτη προκαλεί τις αντιδράσεις. Οι αντιδράσεις δεν επιλέγονται από τον υπολογιστή αλλά επιλέγονται από το ασυνείδητο του πελάτη. Έτσι έχουμε μία συσκευή που μπορεί να μας φέρει σε επίγνωση του ασυνείδητού μας, του αόρατου και να το κάνει ορατό. Το SCIO/INDIGO/EDUCTOR  είναι η πιο εκλεπτυσμένη συσκευή Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης στον κόσμο γιατί διαθέτει τρι-ανυσματική τεχνολογία (τάση, ένταση και αντίσταση). Οι μετρήσεις εμφανίζονται με δύο τρόπους. Στο Matrix οι τιμές πάνω από 100 αντιπροσωπεύουν τις τρέχουσες και οξείες ανισορροπίες (υπεραντιδραστικότητα) και οι τιμές κάτω από 50 είναι χρόνιες, μακροχρόνιες ανισορροπίες (υποαντιδραστικότητα). Επιπλέον, οι ενδείξεις εμφανίζονται με χρώματα, κόκκινο (3 φορές πάνω από το φυσιολογικό), φούξια (2 φορές πάνω από το φυσιολογικό), κίτρινο (1 φορά πάνω από το φυσιολογικό) και μπλε (χρόνιο ή φυσιολογικό για τον συγκεκριμένο οργανισμό). Ανάλογα με τον συνδυασμό αριθμητικών ενδείξεων και χρωμάτων, μπορούμε να εντοπίσουμε τον αριθμό των αντιδράσεων των στρες σε κάθε σύστημα του σώματος. Μπορούμε έτσι να δημιουργήσουμε ένα συνολικό Προφίλ για τα Στρες σε όλα τα συστήματα του σώματος (καρδιαγγειακό, αναπνευστικό, λεμφικό, ουροποιητικό-γεννητικό, πεπτικό, ανοσοποιητικό, μυοσκελετικό, ενδοκρινικό, συναισθηματικό και διατροφικό). Σε κάθε περίπτωση μπορούμε να δούμε με βάση τα στρες αν υπάρχει ανεπάρκεια, τοξικότητα, μπλοκάρισμα, αλλεργίες ή ευαισθησίες, φλεγμονές, εκφυλισμός και ανισορροπίες. Η δημιουργία αυτού του προφίλ είναι η καινοτομία, η επανάσταση που έφερε αυτό το σύστημα. Πρόκειται για την Κβαντική Διαύγεια.

 

 

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, California, U.S.Α.

Εκπαιδεύτρια της Κβαντικής Βιοανάδρασης σε παγκόσμιο επίπεδο

Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Delaware, U.S.A.

Κάτοχος 2 διδακτορικών:

1. Αριστούχος Ολιστικής Διατροφολογίας, U.S.A.

2. Κβαντική Βιο-Ανάδραση, MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE IMUNE (THE INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE)

Μεταπτυχιακό στη Νευρο-Ανατομία, στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στη Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy

Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Dupont, Delaware, U.S.A. (Dupont Ιατρικών Ερευνών)

Υποψήφια Διδάκτωρ στην Κβαντική Ιατρική, U.S.A.

(Αναγνωρισμένη παγκοσμίως)

 

www.sciogreece.gr
www.indigogreece.gr
www.eductor.gr
0030 210 935 5677 (tel)
0030 210 9359136 (fax)
0030 6948827761 (mobile)

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιστροφή σε όλα τα άρθρα