Ενημερωτικά άρθρα από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου

Ποια είναι η Επιστημονική Βάση για την Κβαντική Βιο-Ανάδραση;


Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση EDUCTOR, η Καλύτερη Βιοπληροφορική Ιατρική


Η ακρίβεια και η αξιοπιστία του συστήματος Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης EDUCTOR βασίζεται σε δεκαετίες έρευνας στο πεδίο της βιο-ενεργειακής ιατρικής και της ιατρικής βιο-ανταπόκρισης (EDS – ηλεκτρο-δερμική εξέταση).

 

Ενσωματώνει μερικά από τα καλύτερα στοιχεία της ηλεκτο-ιατρικής, της δονητικής ιατρικής και της ενεργειακής ιατρικής. Η ηλεκτρο-ιατρική, ή η χρήση των ενεργειακών ιδιοτήτων για την βιο-ανάδραση των σωματικών ασθενειών, θεωρείται μία από τις παλιότερες και πλέον τεκμηριωμένες γνωστές επιστήμες.

 

Οι πλέον ανεπαίσθητες και βαθιές εφαρμογές που χρησιμοποιούν τον ηλεκτρισμό του σώματος έχουν μόλις τώρα ανακαλυφθεί. Αλλά, το μακρύ ιστορικό μεγάλων πνευμάτων και διανοητών που συνέβαλαν σε αυτή την γνώση είναι εντυπωσιακή.

 

Παρακάτω υπάρχει μία σύντομη σύνοψη μερικών από τις κομβικές ανακαλύψεις και επιρροές στο πεδίο. Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους πρωτοπόρους που χρησιμοποίησαν τα ηλεκτρικά σήματα για να μάθουν περισσότερα για την κατάσταση του σώματος και να βοηθήσουν το σώμα να γιατρέψει τον εαυτό του.

 

5ος αιώνας π.Χ. … Οι Έλληνες φιλόσοφοι Δημόκριτος και Λεύκιππος πρότειναν ότι η ύλη είναι φτιαγμένη από ελάχιστα, αόρατα σωματίδια, που ονόμασαν άτομα, ή στα Ελληνικά “ά-τομα”, περιλαμβανομένου του ανθρώπινου σώματος. Επαγγελματίες γιατροί της αρχαίας Ελλάδας επίσης έμαθαν ότι τα ηλεκτρικά σήματα που προκύπτουν από ηλεκτρικά χέλια σε κλινικά ποδόλουτρα, ανακούφιζαν τον πόνο και παρήγαγαν μία ευνοϊκή επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος.

 

46 μ.Χ. ……… Οι γιατροί Λάγιος και Διοσκουρίδης τεκμηρίωσαν σημαντικά θεραπευτικά αποτελέσματα με ηλεκτρικά φορτία σε κυκλοφορικές διαταραχές και στην διαχείριση του πόνου από νευραλγία, πονοκεφάλους και αρθρίτιδα.

 

1700 ………... Πολλοί Ευρωπαίοι γιατροί χρησιμοποίησαν ελεγχόμενα ηλεκτρικά φορτία από ηλεκτροστατικές γεννήτριες, σχεδόν αποκλειστικά για πλήθος ιατρικών προβλημάτων, περιλαμβανομένων του πόνου, του τραύματος και κυκλοφορικών διαταραχών. Επίσης, κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Βενιαμίν Φρανκλίνος τεκμηρίωσε την ανακούφιση του πόνου με την χρήση ηλεκτρικών φορτίων για καταστάσεις όπως τα αυχενικά προβλήματα.

 

1840 ………... Το πρώτο τμήμα ηλεκτρικής βιο-ανάδρασης της Αγγλίας εγκαθιδρύθηκε στο               Νοσοκομείο Guy, από τον Δρ. Golding Bird. Η ηλεκτρική ανακάλυψη του Galvano οδηγεί στην χρήση μηχανικά προκαλούμενων Γαλβανικών φορτίων.

 

1860 ……… Η αρχή της Φαραδικής Διέγερσης. Ο Bristow ανακαλύπτει την Σπείρα του Bristow, χρησιμοποιώντας την Φαραδική Ανακάλυψη του Ηλεκτρισμού του Σώματος του Michael Faraday. Ο ηλεκτρισμός χρησιμοποιείται παντού στο σώμα. Ειδικά νεύρα, φτιαγμένα από κύτταρα, που ονομάζονται νευρώνες, μεταφέρουν ηλεκτρικά σήματα στον εγκέφαλο από κάθε μέρος του σώματος και από τον εγκέφαλο σε όλα τα μέρη του σώματος. Αυτά τα νεύρα επίσης μεταφέρουν ηλεκτρισμό από το ένα μέρος του εγκεφάλου στο άλλο. Γενικά, αυτός είναι ο τρόπος που ο εγκέφαλός μας, μας βοηθάει να ελέγχουμε τους μύες και τα όργανά μας. Οι ιστορικοί της επιστήμης αναφέρονται στον Faraday, ως έναν από τους καλύτερους πειραματιστές στην Ιστορία της Επιστήμης.

 

1891 …….… Ο Nikola Tesla παρουσιάζει μία εργασία στην ‘Ηλεκτρική Μηχανική’ για την ιατρική εφαρμογή φορτίων υψηλών συχνοτήτων. Σημειώνει ότι όταν διασχίζουν το σώμα εναλλασσόμενα φορτία πάνω από μία συγκεκριμένη συχνότητα, γίνεται αντιληπτή θερμότητα.

 

1897 ……..… Ο Thompson ανακάλυψε το πρώτο συστατικό μέρος του ατόμου: το ηλεκτρόνιο, ένα σωματίδιο με αρνητικό ηλεκτρικό φορτίο.

 

1905 ……..… Ο Einstein επιβεβαιώνει την θεωρία του Plank, δείχνοντας ότι η ενέργεια του φωτός καθορίζεται από την συχνότητά του, όπου E=hf.

 

1910 ………. Περίπου το 50% όλων των γιατρών στην Αμερική χρησιμοποιούν την ηλεκτρική ιατρική στην καθημερινή πρακτική τους.

 

1920-1930 ….. Ο Δρ. Royal Raymond Rife κατάφερε μερικά μάλλον εκπληκτικά επιτεύγματα στην ιατρική και στην βιολογία χρησιμοποιώντας συχνότητες.

 

1929 ……….. Ο Lakhovsky εκδίδει το βιβλίο του “Το Μυστικό της Ζωής”. Διεξάγει έρευνες και συμπεραίνει ότι τα κύτταρα διαθέτουν αντίσταση, χωρητικότητα και αντεπαγωγή και λειτουργούν σαν συντονισμένα κυκλώματα αντήχησης, ικανά να ανταποκριθούν σε μία συχνότητα αντήχησης όταν εκτίθενται σε ένα εύρος συχνοτήτων.

 

1920-1960 …… Εκτεταμένη έρευνα στην Βιο-ενεργητική και στην ΒιοΑνάδραση από τους

Rife, Tesla, Miller. Η Βιοενεργητική Κβαντική Βιο-Ανάδραση μελετάται ως συνέπεια των ηλεκτρικών σημάτων στην ίαση τραυμάτων και ελλείψεων.

 

1944 ……… Ο Schrodinger έγραψε το “Τι Είναι η Ζωή;”, που περιλαμβάνει μία συζήτηση για την νεγεντροπία (τα πράγματα μπαίνουν περισσότερο σε τάξη) και την έννοια του περίπλοκου μορίου με τον γενετικό κώδικα για τους ζωντανούς οργανισμούς. Στο βιβλίο του γράφει ότι το DNA και συνεπώς η βιολογία είναι Κβαντική στην φύση της και όχι θερμοδυναμική. Σύμφωνα με τα απομνημονεύματα του D. Watson, το DNA, το Μυστικό της ζωής, το βιβλίο του Schrodinger του έδωσε την έμπνευση να ερευνήσει τα γονίδια, που τον οδήγησαν στην ανακάλυψη της διπλής ελικοειδούς δομής του DNA.

 

1950 ……… Μελέτες αξιολόγησης της ηλεκτρικής αντιδραστικότητας άρχισαν με τις έρευνες του Δρ. Reinhold Voll. Ο Voll μπόρεσε να μετρήσει τις αλλαγές στην αντίσταση του δέρματος σε σημεία βελονισμού και κατέδειξε ότι το σώμα αντιδρά ηλεκτρικά σε πράγματα που είναι επιβλαβή.

 

1955 ……….. Ο Δρ. James Pershing Isaacs τυπώνει την εργασία του για τα “Συμπληρωματικά στην Ιατρική” και ορίζει την Βιολογία ως Κβαντική. Ο Werner Heisenberg γράφει την εισαγωγή.

 

1959 …………. Το Βραβείο Νόμπελ Χημείας το 1959 απονέμεται στον Jaroslav Heyrovsky “για την ανακάλυψή του και για την ανάπτυξη των πολαρογραφικών Βολτομετρικών μεθόδων ανάλυσης”. Αυτό αποδεικνύει το γεγονός ότι υπάρχει μία ενεργειακή υπογραφή Βολτομετρικού πεδίου γύρω από όλα τα αντικείμενα.

 

1969 ………….. Ο καθηγητής Nelson – Dubounet δούλεψε στο σύστημα Πλοήγησης Απόλλων και ανακάλυψε την ανάγκη για μία τρισδιάστατη ηλεκτροχημική ανάλυση.

 

1970 …………. Η Διαδερμική Ηλεκτρική Νευρική Διέγερση (ΤΕΝS) αναγνωρίζεται ως μία βιώσιμη μέθοδος για την διαχείριση του πόνου από την Αμερικανική Οργάνωση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Πολλές Αμερικανικές εταιρίες αρχίζουν την παραγωγή συσκευών TENS. Αναπτύσσεται ο καρδιακός βηματοδότης.

 

1982 …………. Ο καθηγητής Nelson – Dubounet δημοσίευσε την Πραγματεία του Promorpheus Treatise στην Κβαντική Βιολογία

 

1985 …………… Ο Becker δημοσιεύει το “Σώμα Ηλεκτρικό”. Οι θεωρίες του προκαλούν την κατεστημένη μηχανιστική κατανόηση του σώματος. Με αυτά τα ερευνητικά ευρήματα, καταφέρνει να αποκαλύψει στοιχεία, που οδηγούν σε καλύτερη κατανόηση των διαδικασιών ίασης για την θεωρία ότι ο ηλεκτρισμός είναι ζωτικός στην ζωή. Ο Becker άρχισε να εξετάζει γιατί τα φυσιολογικά οστά ιαίνονται και μετά ερεύνησε τους λόγους για τους οποίους τα οστά απέτυχαν να ιαθούν καταλλήλως. Στα πειράματά του χρησιμοποιούσε κυρίως σαλαμάνδρες βάτραχους και η εμβέλειά του διευρύνθηκε στην μελέτη της αναγέννησης μετά από κακώσεις, όπως ο ακρωτηριασμός άκρων. Υποπτεύτηκε ότι τα ηλεκτρικά πεδία έπαιζαν σημαντικό ρόλο στον έλεγχο της διαδικασίας αναγέννησης και επομένως χαρτογράφησε τα ηλεκτρικά δυναμικά σε διάφορα μέρη του σώματος κατά την διάρκεια της αναγέννησης. Αυτή η χαρτογράφηση έδειξε ότι τα κεντρικά μέρη του σώματος ήταν κανονικά θετικά και στα άκρα αρνητικά. Όταν ένα άκρο μίας σαλαμάνδρας ή ενός βατράχου ακρωτηριαζόταν, η τάση στο σημείο άλλαζε από περίπου -10 mV (μίνι βολτ) σε +20mV ή περισσότερο την επόμενη μέρα – ένα φαινόμενο που ονομάστηκε φορτίο τραυματισμού. Σε έναν βάτραχο, η τάση απλώς θα άλλαζε προς το φυσιολογικό αρνητικό επίπεδο μέσα σε τέσσερις περίπου εβδομάδες και δεν θα συνέβαινε καμία αναγέννηση του άκρου. Σε μία σαλαμάνδρα ωστόσο, η τάση κατά τις πρώτες δύο εβδομάδες θα άλλαζε από +20 mV σε -30 mV και μετά θα επανερχόταν στα φυσιολογικά (σε -10 mV) κατά την διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων – και το άκρο θα αναγεννιόταν.

 

Ο καθηγητής Nelson - Dubounet δημιούργησε το SCIO EPFX.

 

1987 ………….. Ο καθηγητής Nelson - Dubounet δημιούργησε την Ηλεκτρονική Γλώσσα QQC

 

1988 ………….. Η συσκευή ενεργειακής ιατρικής ηλεκτρο-βελονισμού Voll καταχωρήθηκε στον FDA (η συσκευή Voll ήταν μία μονοδιάστατη μέτρηση της αντίστασης του δέρματος).

 

1989 ………….. Ο FDA καταχωρεί το Xrroid ΒιοΑνάδρασης του Καθηγητή Nelson, που είναι μία τριανυσματική τρισδιάστατη συσκευή που στέλνει και μετρά βολτομετρικά.

 

Ο Καθηγητής Nelson – Dubounet Καταχωρεί το EPFX.

 

1996 …………. Ο Καθηγητής Nelson – Dubounet δημιουργεί το Σύστημα Υποχώρου και λαμβάνει την Ευρωπαϊκή Καταχώρηση για το QXCI.

 

2002 …………. Ο Καθηγητής Nelson – Dubounet δημιουργεί το SCIO.

 

2010 …………. Σήμερα, χιλιάδες γιατροί και ιατρικοί ερευνητές παγκοσμίως ερευνούν την ηλεκτρική ιατρική και την ΒιοΑνάδραση ως αποτελεσματικές εναλλακτικές για τις παραδοσιακές μεθόδους βιο-ανάδρασης. Αυτοί οι δρόμοι οδηγούν σε νέες δυνατότητες βιο-ανάδρασης καταστάσεων όπως οι τραυματισμοί στην σπονδυλική στήλη, η μυϊκή αποκατάσταση, η νευρική αναγέννηση, η εγκεφαλική διέγερση, οι διαταραχές της κύστης, οι καρδιακές παθήσεις, οι όγκοι και άλλες χρόνιες αυτοάνοσες παθήσεις και διαταραχές.

 

2013 ………… Ο Καθηγητής Nelson – Dubounet δημιουργεί την Κβαντική Βιο-Ανάδραση EDUCTOR με την γεννήτρια μορφής δεύτερου κύματος για να δημιουργήσει μία δισδιάστατη επίδραση ηλεκτροδιέγερσης.

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, California, U.S.Α.

Εκπαιδεύτρια της Κβαντικής Βιοανάδρασης σε παγκόσμιο επίπεδο

Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Delaware, U.S.A.

Κάτοχος 2 διδακτορικών:

1. Αριστούχος Ολιστικής Διατροφολογίας, U.S.A.

2. Κβαντική Βιο-Ανάδραση, MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE IMUNE (THE INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE)

Μεταπτυχιακό στη Νευρο-Ανατομία, στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στη Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy

Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Dupont, Delaware, U.S.A. (Dupont Ιατρικών Ερευνών)

Υποψήφια Διδάκτωρ στην Κβαντική Ιατρική, U.S.A.

(Αναγνωρισμένη παγκοσμίως)

www.sciogreece.gr
www.indigogreece.gr
www.eductor.gr
0030 210 935 5677 (tel)
0030 210 9359136 (fax)
0030 6948827761 (mobile)

Επιστροφή σε όλα τα άρθρα