Ενημερωτικά άρθρα από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου

Το πρόγραμμα Simply INDIGO

Αυτό το βολικό πρόγραμμα παρέχει μία μέθοδο που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε και να τρέξετε την εκπαίδευση μείωσης του στρες, ελευθερώνοντας τα χέρια σας για 90 λεπτά. Ουάου!

Αφού έχουν ολοκληρωθεί ο Προγραμματισμός και η Εκπαίδευση/EPR ΤΕΣΤ της Κύριας Κεντρικής Μονάδας το κουμπί για το πρόγραμμα γίνεται έντονο και διαθέσιμο για να κλικάρετε πάνω του από το Κύριο Μενού. Θα χρειαστεί να κλείσετε την Οθόνη Κύριας Κεντρικής Μονάδας για να φτάσετε στο Κύριο Μενού. Πριν το κάνετε αυτό μπορείτε να πάτε στο Προφίλ Ρίσκου όπως διδαχθήκατε στην εκπαίδευση στην Ακαδημία για να προετοιμαστείτε για να ανοίξετε το BodyViewer. Μπορείτε να ρυθμίσετε όλα τα επιπρόσθετα προγράμματα όπως τα BodyViewer, IRIDology και DiseaseDictionary πριν μπείτε στο πρόγραμμα Simply INDIGO. Αυτό είναι το μήνυμα που θα δείτε όταν θα κλικάρετε για να ανοίξετε το πρόγραμμα. Η Αποκήρυξη (Μήνυμα ΟΚ) δηλώνει:

«Το Simply INDIGO έχει σχεδιαστεί σαν πρόσθετο πρόγραμμα για τις περιστασιακές συνεδρίες όταν μία αυτοματοποιημένη εναλλακτική κρίνεται κατάλληλη. Επίσης παρέχει μία βολική μέθοδο για την δημιουργία συγκεκριμένης συνέχειας στα προγράμματα εκπαίδευσης του στρες που θα τρέχουν για εσάς για 90 λεπτά. Αυτή η απλοποιημένη έκδοση δεν χρησιμοποιεί πλήρως ολόκληρη την ανταλλαγή πληροφοριών και επικοινωνίας όπως στα αυτούσια προγράμματα, ούτε δεσμεύει τις λειτουργίες αυτο-εστίασης ή τις υπερσυνείδητες επιλογές μεταξύ των πελατών και του Συστήματος Βιοβιο-ανάδρασης INDIGO. Μόνο το πλήρες πρόγραμμα INDIGO έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί την πληροφορία που έχει αποκτηθεί από το Προφίλ Ρίσκου και τις Παγκόσμιες Θεραπείες Βιοβιο-ανάδρασης. Για καλύτερα αποτελέσματα, ΜΗΝ χρησιμοποιείτε αυτό το πρόγραμμα ως υποκατάστατο των ικανοτήτων σας ως πιστοποιημένου θεραπευτή τρέχοντας αναλυτικές επιλογές συνεδριών για τους πελάτες σας.»

Κλικάροντας «ΟΚ» δείχνετε ότι συμφωνείτε.

Θα ήθελα να δώσω έμφαση στην σημασία της αποκήρυξης του προγράμματος.

Εξηγεί γιατί σχεδιάστηκε το πρόγραμμα και ποιός είναι ο σκοπός και η συνιστόμενη χρήση. Έχουμε λάβει εξαιρετικές κριτικές για το πρόγραμμα από πολλούς Beta Δοκιμαστές και από όσους είχαν το πλεονέκτημα να το πάρουν πριν από την έναρξη. Έλαβε τόσες επιδοκιμασίες που ανησυχώ μήπως υπάρχει μία τάση για υπερχρήση του. Νιώθω ότι είναι καθήκον μου να σας ενημερώσω για τους περιορισμούς του. Ενώ αυτό το πρόγραμμα είναι εξαιρετικό στοχεύει σε περιστασιακή χρήση. Η αντικατάστασή του στην σελίδα του Κύριου Μενού έγινε ειδικά για να δοθεί έμφαση στο γεγονός ότι δεν αλληλεπιδρά με τον πελάτη με τον ίδιο τρόπο σαν να δούλευε μέσα και μαζί με ένα πλήρως αυτούσιο πρόγραμμα. Το να τρεχετε αυτό το πρόγραμμα σε πολύ τακτική βάση για τους πελάτες σας θα ήταν επιζήμιο. Ο σκοπός ήταν απλώς να σας παράσχει μία εξαιρετική περιστασιακή εναλλακτική. Μπορεί να είναι ιδιαιτέρως υπέροχο για εκείνες τις φορές που παίρνετε μία επείγουσα έκκληση για συνεδρία όταν το πρόγραμμά σας είναι γεμάτο και επίσης για να εξασκηθείτε στο μιμίδιο, «Ο Θεραπευτής Ιαίνει τον Εαυτό του». Έτσι, τις μέρες που έχετε πολλά να κάνετε, μπορείτε να τρέξετε μερικές από αυτές τις εκπαιδεύσεις μείωσης του στρες και να είστε ταυτοχρόνως ελεύθεροι για πολλαπλές δραστηριότητες. Το πρόγραμμα Simply INDIGO είναι υπέροχο για να δίνετε σε φίλους  και στην οικογένεια λίγη επιπλέον TenderLovingCare Φροντίδα Αγάπης από καιρού εις καιρόν.

Υπάρχουν 17 Simply INDIGO επιλογές εκπαιδευτικών προγραμμάτων για να διαλέξετε. Καθώς κατεβαίνετε τον κατάλογο κάνοντας τις επιλογές σας, μπορείτε να ρυθμίσετε ατομικά τον αριθμό των λεπτών. Καθένα από αυτά μπορεί να ρυθμιστεί από 1-15 λεπτά, για έως και ένα σύνολο 90 λεπτών χρόνο διεξαγωγής με ελεύθερα τα χέρια σας. Αν κάνετε κάποιο λάθος και θέλετε να αφαιρέσετε κάτι από την «λίστα αναπαραγωγής» σας απλώς κλικάρετε στο κουμπί με το αντίστοιχο όνομα και αφαιρεί την χρονομέτρηση που την αποβάλλει από την «λίστα αναπαραγωγής». Αυτό θα πρέπει να γίνει πριν κλικάρετε «Έναρξη».

  • Στρες Νευρικού Συστήματος
  • Συχνότητες Σαρκοειδούς Οργάνου
  • Πεπτικό Στρες
  • Στρες Διατροφικής Απορρόφησης
  • Αισθητηριακό Σύστημα
  • Ζωτικότητα
  • Ενδοκρινικό / Ορμονικό Στρες
  • Περιβαλλοντικό Στρες
  • Συναισθηματικό Στρες
  • Κυκλοφορικό Στρες

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, California, U.S.Α.

Εκπαιδεύτρια της Κβαντικής Βιοανάδρασης σε παγκόσμιο επίπεδο

Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Delaware, U.S.A.

Κάτοχος 2 διδακτορικών:

1. Αριστούχος Ολιστικής Διατροφολογίας, U.S.A.

2. Κβαντική Βιο-Ανάδραση, MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE IMUNE (THE INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE)

Μεταπτυχιακό στη Νευρο-Ανατομία, στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στη Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy

Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Dupont, Delaware, U.S.A. (Dupont Ιατρικών Ερευνών)

Υποψήφια Διδάκτωρ στην Κβαντική Ιατρική, U.S.A.

(Αναγνωρισμένη παγκοσμίως)

 

www.sciogreece.gr
www.indigogreece.gr
www.eductor.gr
0030 210 935 5677 (tel)
0030 210 9359136 (fax)
0030 6948827761 (mobile)

 

 

 

 

Επιστροφή σε όλα τα άρθρα