Τα νέα μας

Η Gage Tarrant έρχεται στην Ελλάδα!

Αθήνα, 16 Ιουνίου 2012

Δελτίο Τύπου

 

Η Δρ Βιολέττα Αννίνου, Ph.D., φιλοξενεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα

την παγκοσμίως αναγνωρισμένη στην Kβαντική Bιο-Ανάδραση

Gage Tarrant (Institute of Stress Sciences, www.mindnrg.org)

στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Ευρώπη

Η Gage Tarrant παρουσιάζει ένα COACH COURSE που θα πραγματοποιηθεί:

Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 και ώρα 18:00 με 22:00

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ St. GEORGE LYCABETTUS, ΚΟΛΩΝΑΚΙ www.sglycabettus.gr

Το θέμα:

"Οι Προκλήσεις της Ανοσίας και της Ευημερίας στον 21ο Αιώνα. Ανοσία και Ευημερία: Πώς το Ανοσοποιητικό μας Σύστημα Επηρεάζεται από την Ψυχολογική και Διανοητική μας Κατάσταση (Ψυχοσωματικές Διαταραχές). ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΧΟΣ".

Ήδη έχουν ερευνηθεί και εξηγηθεί από την επιστήμη της Κβαντικής Φυσικής.

 

Μεταφράστρια στην Ελληνική Γλώσσα.

Το κόστος συμμετοχής είναι ΜΟΝΟ 150€ και για τις 2 ημέρες. Περιλαμβάνει καφέ/τσάι και δείπνο για τις δύο ημέρες. Για όσους επιθυμούν χρήση του parking του ξενοδοχείου έχει εξασφαλιστεί ειδική τιμή. Επίσης, ειδική τιμή μπορούν να λάβουν και όσοι θα ήθελαν διαμονή.

Η κράτηση της θέσεως σας γίνεται μόνο με κατάθεση των χρημάτων στον αριθμό λογαριασμού Alpha Bank IBAN: GR05 0140 1310 1310 0210 1257 234, το αργότερο έως την Παρασκευή 22/6/2012, και αποστολή του αντιγράφου του καταθετηρίου μέσω email anninosv@yahoo.com ή fax 210 9359136. Την απόδειξή σας θα την παραλάβετε ιδιοχείρως κατά την είσοδο σας στο συνέδριο.

Τέλος, όσοι διαθέτουν τη συσκευή Indigo και συμμετάσχουν θα λάβουν 8 C.E.U. (continuing education credits) και σχετική βεβαίωση. Όσοι εξασφαλίσουν συμμετοχή φίλων τους θα τους προσφερθεί κουπόνι αξίας 50€ για μια δωρεάν συνεδρία Eternale, την καταπληκτική συσκευή ομορφιάς και αναζωογόνησης.

Για κάθε επιπρόσθετη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας:

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Ευρυδάμαντος 18 (Όπισθεν Ledra Marriott Hotel)

Τηλ. 210 9355677, 210 9359136

info@indigogreece.gr

Λίγα λόγια για την Gage Tarrant…

Η Gage Tarrant κατάγεται από τις Η.Π.Α. Κόρη διακεκριμένου δικηγόρου των Η.Π.Α. και Καθηγήτρια της Quantum Academy του Beverly Hills, της Καλιφόρνια.

Είναι απόφοιτη της σχολής IMUNE του Dr. William Nelson, εφευρέτη της συσκευής Quantum Biofeedback (QXCI, SCIO, INDIGO). Είναι μέλος του Αμερικανικού Συλλόγου Ύπνωσης και αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη υπνοθεραπεύτρια που συνεργάστηκε με τον μεγαλύτερο ιατρικό ασφαλιστικό κολοσσό της Αμερικής, τον Blue Cross της California. Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια της Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης μέσω NTCB. Από το 2001 ασχολείται με τα Κβαντικά Πεδία της Κβαντικής Ιατρικής. Έχει δώσει πολλά COACH COURSES παγκοσμίως.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αγαπά πολύ την Ελλάδα , ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ "ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ" και ο όρος που έθεσε για να μας επισκεφθεί ήταν ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ !!!

Επιστροφή σε όλα τα νέα