Ενημερωτικά άρθρα από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου

Βελτίωση Εμφάνισης

Καθώς η εσωτερική ομορφιά απηχείται προς τα έξω, η φυσική μας εμφάνιση είναι κάτι που χρειάζεται να της φερόμαστε με σεβασμό. Η φροντίδα του δέρματος, η μάχη των αποτελεσμάτων της γήρανσης, του στρες, των περιβαλλοντικών ρυπογόνων και του πολυάσχολου τρόπου ζωής μπορεί να είναι πιεστική. Ωστόσο, βρίσκοντας τον χρόνο να προστατεύσετε την ευαίσθητη ισορροπία ανάμεσα στο στρες και στο δέρμα με υγιή εμφάνιση θα επιτρέψετε στην αυτοπεποίθησή σας να ξεχειλίσει προς τα έξω.

Ο Gregory Landsman, ο συγγραφέας του Face and Fitness, διευκρινίζει ότι τα υψηλά επίπεδα στρες έχουν άμεση επίδραση στο πρόσωπο ενός ατόμου. Ο Landsman καταγράφει ότι άνθρωποι με λιπαρό δέρμα βιώνουν αύξηση στην έκκριση λιπαρότητας που μπορεί να οδηγήσει σε ακμή. Αντιθέτως, το ξηρό δέρμα όταν επηρεάζεται από το στρες θα εμφανίσει ερυθρότητα ή φλεγμονή στο δέρμα.

Το Σύστημα Αναζωογόνησης Eternale χρησιμοποιεί δονήσεις μικρο-φορτίων για να βελτιώσει με ασφάλεια και αποτελεσματικά την εμφάνιση του δέρματος. Το λίφτινγκ προσώπου με μικρο-φορτία χρησιμοποιεί υψηλής αποτελεσματικότητας τεχνολογίες που βοηθούν στην ενεργοποίηση των χημικών στο δέρμα του προσώπου μας που είναι υπεύθυνα για την υγεία και την ζωτικότητα.

Αυτές οι δονήσεις μικρο-φορτίων βοηθούν επίσης στην χαλάρωση του σώματος και μειώνουν τα στρεσογόνα ανθυγιεινά πρότυπα έντασης και αυτό το γεγονός επηρεάζει την νεανική εμφάνιση του δέρματός μας. Οι τεχνολογίες μικρο-φορτίων που προσφέρονται με το Σύστημα Ανανέωσης Eternale μπορεί να επιτύχουν: βελτιωμένο μυϊκό τόνο σε πρόσωπο και λαιμό, ανύψωση στα μάγουλα και τα φρύδια, μείωση και εξάλειψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, βελτιωμένη κυκλοφορία στο πρόσωπο, απολέπιση του δέρματος, ενισχυμένη λυμφατική παροχέτευση, αποκατάσταση των βλαβών στο δέρμα από τον ήλιο, βελτίωση στο χρώμα του δέρματος, δυνατότητα διείσδυσης προϊόντων και πολλά περισσότερα.

Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να διατηρήσει ένα υγιές δέρμα με νεανική όψη, είναι τέλειος υποψήφιος για να επιδιώκει τεχνολογίες μικρο-φορτίων. Η δυνατότητα του Συστήματος Αναζωογόνησης Eternale να βελτιώνει ανώδυνα την εμφάνιση του δέρματος και να μειώνει το στρες, το καθιστά μία από τις ανώτερες συσκευές μικρο-φορτίων που είναι διαθέσιμες στην αγορά. Το Σύστημα Αναζωογόνησης Eternale προσφέρει στους πελάτες μία απαράμιλλη εμπειρία, μη-παρεμβατική, που δεν απαιτεί αναισθησία, δεν χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης και δεν προκαλεί ενοχλητικές παρενέργειες. Μέσα σε δώδεκα ανώδυνες συνεδρίες, ο πελάτης θα πάρει την μέγιστη ωφέλεια από την τεχνολογία μικρο-φορτίων Eternale.

Το Σύστημα Αναζωογόνησης Eternale έχει βελτιώσει την εμφάνιση σε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων από διάφορους δημογραφικούς κύκλους. Πολλοί, άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών έχουν άμεση εμπειρία από την μεταμόρφωση που προκύπτει από το Eternale: βελτιωμένος δερματικός τόνος, αυξημένη ελαστικότητα, μείωση των μαύρων κύκλων, μείωση της ακμής και μείωση των λεπτών γραμμών είναι μία σειρά των μαρτυριών που έχουν περισυλλεγεί.

Αφήστε την εξελιγμένη τεχνολογία του Eternale να βελτιώσει την εμφάνισή σας όσο εξαφανίζει τους στρεσογόνους στην ζωή σας που μπορούν επίσης να συμβάλλουν στην εμφάνιση και στην αίσθηση του δέρματός σας. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός σας και δέχεται την ορμή των καθημερινών στρεσογόνων. Ξανα-ανακαλύψτε την ανανέωση με το Eternale και αρχίστε να ακτινοβολείτε ομορφιά από μέσα.

Χαλάρωση, αναζωογόνηση, επαναφόρτιση... Eternale

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, California, U.S.Α.

Εκπαιδεύτρια της Κβαντικής Βιοανάδρασης σε παγκόσμιο επίπεδο

Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Delaware, U.S.A.

Κάτοχος 2 διδακτορικών:

1. Αριστούχος Ολιστικής Διατροφολογίας, U.S.A.

2. Κβαντική Βιο-Ανάδραση, MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE IMUNE (THE INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE)

Μεταπτυχιακό στη Νευρο-Ανατομία, στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στη Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy

Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Dupont, Delaware, U.S.A. (Dupont Ιατρικών Ερευνών)

Υποψήφια Διδάκτωρ στην Κβαντική Ιατρική, U.S.A.

(Αναγνωρισμένη παγκοσμίως)

 

www.sciogreece.gr
www.indigogreece.gr
www.eductor.gr
0030 210 935 5677 (tel)
0030 210 9359136 (fax)
0030 6948827761 (mobile)

 

Επιστροφή σε όλα τα άρθρα