Ενημερωτικά άρθρα από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου

Εθισμός

Οι άνθρωποι θα κάνουν οτιδήποτε για όσο χρειαστεί για να ξεφύγουν από τις συνήθειες της ζωής, ώσπου η διαφυγή να γίνει συνήθεια” David Ryan.

Το Health Resource Network έχει καταγράψει το στρες ως την κύρια αιτία για την ανάπτυξη του ακλοολισμού, της παχυσαρκίας, των αυτοκτονιών, του εθισμού στα ναρκωτικά, στα τσιγάρα και άλλες επιβλαβείς συμπεριφορές. Ερευνητές στο πεδίο των εθισμών θεωρούν τον εθισμό ως ανταπόκριση στο χρόνιο στρες.

Πέντε γεγονότα για τον εθισμό που προκαλούν έκπληξη:

  • Ο εθισμός στα ναρκωτικά και/ή στο αλκοόλ είναι πρόβλημα για περίπου 30 εκατομμύρια ανθρώπων μόνο στις ΗΠΑ. Οι εθισμοί σε αυτές τις ουσίες και τα θέματα πνευματικής υγείας που πηγαίνουν μαζί είναι από τα σοβαρότερα προβλήματα υγείας που επηρεάζουν την σύγχρονη κοινωνία σήμερα.
  • Ο εθισμός στα ναρκωτικά και/ή στο αλκοόλ είναι απροσδόκητα κοινός. Περίπου 1 στους 8 Αμερικανούς ζει με κάποια μορφή εθισμού. Αυτό περιλαμβάνει ναρκωτικά και αλκοόλ. Καθώς αυτοί οι αριθμοί περιλαμβάνουν μόνο γνωστές υποθέσεις εθισμού, ο πραγματικός αριθμός ίσως είναι πολύ μεγαλύτερος.
  • Ο εθισμός σε συνταγογραφημένα φάρμακα είναι ένα πρόβλημα που διαρκώς μεγαλώνει για τους νέους ανθρώπους. Τα OxyContin and Vicodin δεν είναι παράνομα αν έχουν συνταγογραφηθεί από γιατρό. Είναι εθιστικά και γίνονται διαρκώς πιο δημοφιλή στους χρήστες ναρκωτικών. Η χρήση συνταγογραφημένων φαρμάκων για μη-ιατρικούς λόγους πλησιάζει περίπου στα ίδια ποσοστά με την μαριχουάνα για τους ανθρώπους ηλικίας 12-20 ετών.
  • Ένα τέταρτο όλων των νοσοκομειακών εισαγωγών σχετίζεται με τον αλκοολισμό. Το συνολικό ετήσιο κόστος για την κοινωνία λόγω του εθισμού σε αλκοόλ και/ή ναρκωτικά εκτιμάται γύρω στα $250 δισεκατομμύρια το χρόνο.
  • Περίπου το 70 τοις εκατό των ανθρώπων που χρησιμοποιούν παράνομα ναρκωτικά είναι εργαζόμενοι. Το γεγονός ότι έχουν πρόβλημα ναρκωτικών σημαίνει αυξημένο κόστος για τον εργοδότη με όρους απουσίας, μειωμένης παραγωγικότητας και ροής προσωπικού.

Οι γιατροί συνιστούν τα άτομα που υποφέρουν από κάποιον εθισμό να διαθέτουν 30 λεπτά κάθε μέρα για να χαλαρώνουν, να αναπνεύουν βαθιά και να προσπαθούν να μην σκέφτονται τα στρεσογόνα που μπορεί να ενισχύουν την ανάγκη για χρήση

Το Σύστημα Αναζωογόνησης Eternale σχεδιάστηκε για να μειώσει το στρες, να αυξήσει την χαλάρωση και να αφήσει τους πελάτες να νιώθουν ηρεμία με μία ανανεωμένη αίσθηση γαλήνης. Λειτουργεί σε τρία επίπεδα: ανεπαίσθητα μικρο-φορτία ενέργειας και δονήσεις για χαλάρωση του οργανικού σώματος, κατευθυνόμενος οραματισμός και ενόραση για βελτίωση της διάθεσης, και ειδικά ενορχηστρωμένα μουσικά θέματα που ακούγονται σε τόνους σολφέζ, που μπορούν να φέρουν τον νου σε μία βαθιά κατάσταση γαλήνης, σύνδεσης και χαλάρωσης. Το συστατικό του κατευθυνόμενου οραματισμού σε μία συνεδρία Eternale ενθαρρύνει τον ακροατή να απομακρυνθεί από την ανάγκη να καταναλώσει οποιαδήποτε βλαβερή ουσία που θα έχει ως αποτέλεσμα την εξασθένηση του σώματος. Επικοινωνήστε με κάποιον εκπρόσωπο του Eternale σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να αποβάλετε την συνήθεια.

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, California, U.S.Α.

Εκπαιδεύτρια της Κβαντικής Βιοανάδρασης σε παγκόσμιο επίπεδο

Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Delaware, U.S.A.

Κάτοχος 2 διδακτορικών:

1. Αριστούχος Ολιστικής Διατροφολογίας, U.S.A.

2. Κβαντική Βιο-Ανάδραση, MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE IMUNE (THE INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE)

Μεταπτυχιακό στη Νευρο-Ανατομία, στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στη Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy

Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Dupont, Delaware, U.S.A. (Dupont Ιατρικών Ερευνών)

Υποψήφια Διδάκτωρ στην Κβαντική Ιατρική, U.S.A.

(Αναγνωρισμένη παγκοσμίως)

 

www.sciogreece.gr
www.indigogreece.gr
www.eductor.gr
0030 210 935 5677 (tel)
0030 210 9359136 (fax)
0030 6948827761 (mobile)

 

 

 

Επιστροφή σε όλα τα άρθρα