Ενημερωτικά άρθρα από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου

Αυτοεκτίμηση

Η ακόλουθη φράση γραμμένη από τον Eddie Condon είναι μία ισχυρή υπενθύμιση σχετικά με το πώς οι λέξεις μπορούν να επηρεάσουν την αυτοεκτίμησή μας: “Καθώς μπαίνει στο αυτί, έρχεται σαν σπασμένο γυαλί, ή έρχεται σαν μέλι”; Οι λέξεις που συνθέτουν τους ήχους του περιβάλλοντος ενός ανθρώπου έχουν άμεση σύνδεση ανάμεσα στον αυτοσεβασμό, την αγάπη στον εαυτόμας και την αυτοεκτίμηση. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση μπορεί να επηρεάσει άντρες, γυναίκες και παιδιά από κάθε φυλή, δημογραφική κατηγορία ή γεωγραφική θέση. Τα παρακάτω περιγράφουν μία σειρά ερευνών που διενεργήθηκαν από ειδικούς στον τομέα της αυτοεκτίμησης και συνδέει τους θετικούς ήχους του Eternale ως έναν τρόπο βελτίωσης της αυτοεκτίμησης.

Έρευνα που διενεργήθηκε από τον Dr. Tomatis, δείχνει ότι οι ήχοι που ακούμε πρώτους επηρεάζουν το σώμα μας σε ισορροπία και συντονισμό. Μετά από την αρχική εισαγωγή θετικών ήχων, το σώμα προσπέφτει σε άλλες περιοχές όπως σε μία γενική αίσθηση ευεξίας, εσωτερικής γαλήνης και αίσθηση ελευθερίας που μπορεί να βοηθήσει στην πρόσληψη και στην εκπομπή πληροφοριών.

Επιπλέον, η Elaine Sihera μία παγκοσμίως γνωστή αυθεντία στην συναισθηματική υγεία έχει επίσης μελετήσει τα αποτελέσματα του ακουστικού ερεθισμού και της αυτοεκτίμησης. Η Sihera βρήκε ότι οι λέξεις έχουν ισχυρό ρόλο είτε στην ώθηση της αυτοεκτίμησής μας, της πίστης στον εαυτό μας και στην αυτοπεποίθησή μας. Επιπλέον, οι λέξεις μπορούν να βεβαιώσουν ή να επικυρώσουν την συναισθηματική αίσθηση του εαυτού μας και συνεχίζουν να συντονίζονται μαζί μας μετά από μεγάλες χρονικές περιόδους.

Εξαιτίας αυτής της ισχυρής σύνδεσης ανάμεσα σε ό,τι ακούμε και στην αυτοεκτίμησή μας, είναι σημαντικό να βρίσκουμε χρόνο να επανεπιβεβαιώνουμε την αυτοπεποίθηση και την φιλαυτία μας ειδικά αν έχουμε ακούσει μία σειρά αρνητικών ακουστικών ερεθισμάτων. Η λεκτική κακοποίηση είναι δύσκολο να ταυτοποιηθεί αλλά έχει καταγραφεί ότι είναι ο πιο κοινός τύπος κακοποίησης και έχει την μεγαλύτερης διάρκειας επίδραση στην αυτοεκτίμησή μας· ό,τι ακούγεται έχει άμεση σύνδεση με την αυτοεκτίμηση.

Επιπλέον, υπάρχει μία σύνδεση ανάμεσα στο στρες και την αυτοεκτίμηση. Αν ένα άτομο παλεύει με την αυτοεκτίμηση, διαρκώς ψάχνει έγκριση και αποδοχή. Αυτή η αδιάκοπη ύπαρξη αυτο-αμφισβήτησης δημιουργεί μία κυκλική αδυναμία να λάβει αποφάσεις. Αυτή η αναποφασιστικότητα οδηγεί σε μία αύξηση του στρες. Σε ένα βιβλίο που δημοσίευσε η κυβέρνηση των ΗΠΑ, όρισε το στρες ως “την αξία που δίνουμε στον εαυτό μας”, αντίθετα το Σημείο ελέγχου προσδιορίστηκε ως “Η αντίληψη των παραγόντων που ευθύνονται για ένα αποτέλεσμα ή γεγονός”. Ένα άτομο με υψηλό κέντρο ελέγχου πιστεύει ότι οι ίδιες του οι πράξεις προκάλεσαν τα αποτελέσματα των γεγονότων”. Άτομα με υψηλά επίπεδα σημείου ελέγχου έχουν μεγαλύτερη δυσκολία δουλεύοντας μέσα από στρεσογόνες καταστάσεις.

Το Σύστημα Αναζωογόνησης Eternale σας προπονεί μέσω ενός συνδυασμού μουσικών και ακουστικών ερεθισμάτων. Σοβαρές θετικές προτάσεις απευθύνονται στον ακροατή, όπως: “Είσαι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος και είναι όμορφο να είσαι εσύ. Η ύπαρξή σου στον κόσμο, τον κάνει ένα καλύτερο μέρος να ζει κανείς”. Σε συνδυαμό με αυτές τις θετικές ενισχύσεις που προστίθενται μέσω των συνεδριών Eternale, η συσκευή επίσης δουλεύει για να χαλαρώσει τον χρήστη. Αυτή η διπλή δόση θετικότητας και στην αυτοεκτίμηση και στην μείωση του στρες μπορεί να βοηθήσει το άτομο να μάθει πώς να αντεπεξέρχεται στο στρες ειδικά όταν το θέμα είναι η χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Το Σύστημα Αναζωογόνησης Eternale λειτουργεί σε τρία επίπεδα: ανεπαίσθητη ενέργεια μικρο-φορτίων και δονήσεις χαλαρώνουν το οργανικό σώμα, κατευθυνόμενος οραματισμός και ενόραση βελτιώνουν την διάθεση, και ειδικά ενορχηστρωμένα μουσικά θέματα που ακούγονται σε τόνους σολφέζ, φέρνουν τον νου σε μία βαθιά κατάσταση γαλήνης, σύνδεσης και χαλάρωσης.

Αρχίστε να περπατάτε στο ταξίδι του Συστήματος Αναζωογόνησης Eternale και ξαναγνωριστείτε με την σημασία της αγάπης προς τον εαυτό σας.

 

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, California, U.S.Α.

Εκπαιδεύτρια της Κβαντικής Βιοανάδρασης σε παγκόσμιο επίπεδο

Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Delaware, U.S.A.

Κάτοχος 2 διδακτορικών:

1. Αριστούχος Ολιστικής Διατροφολογίας, U.S.A.

2. Κβαντική Βιο-Ανάδραση, MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE IMUNE (THE INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE)

Μεταπτυχιακό στη Νευρο-Ανατομία, στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στη Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy

Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Dupont, Delaware, U.S.A. (Dupont Ιατρικών Ερευνών)

Υποψήφια Διδάκτωρ στην Κβαντική Ιατρική, U.S.A.

(Αναγνωρισμένη παγκοσμίως)

www.sciogreece.gr
www.indigogreece.gr
www.eductor.gr
0030 210 935 5677 (tel)
0030 210 9359136 (fax)
0030 6948827761 (mobile)

Επιστροφή σε όλα τα άρθρα