Ενημερωτικά άρθρα από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου

Eternale. Χαλάρωση - Αναζωογόνηση - Επαναφόρτηση

Τι μπορεί να κάνει για εσάς το EternaleTM;

Θελήσατε ποτέ να δραπετεύσετε από την εξάντληση της δουλειάς, των σχέσεων ή άλλων στρεσογόνων γεγονότων που σας προκαλούν ένταση σε τακτική βάση; Το Σύστημα Αναζωογόνησης EternaleTM σας επιτρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από τις πιέσεις του καθημερινού στρες και της γήρανσης.

Για να απελευθερώσει επιπρόσθετα τις πιέσεις και τις επιβλαβείς παρενέργειες του στρες, το Σύστημα Αναζωογόνησης EternaleTM μπορεί επίσης να αναζωογονήσει το δέρμα σας, αποκαθιστώντας την νεανική του εμφάνιση. Οι δονήσεις μικρο-φορτίων επιτρέπουν την μείωση των λεπτών γραμμών, των μαύρων κύκλων και αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματός σας· καταλήγοντας σε μία πιο σφριγηλή, απαλότερη εμφάνιση και αίσθηση του προσώπου και του σώματος.

Καθώς είναι μία εξελιγμένη συσκευή, το σύστημα Αναζωογόνησης EternaleTM μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητα κιλά. Ξεχάστε τις ακριβές συνδρομές στο γυμναστήριο, να εξαντλείστε στον διάδρομο ή να στερείτε τον εαυτό σας από τις αγαπημένες σας τροφές. Με το EternaleTM, το σώμα σας θα ενθαρρυνθεί για να υποδεχθεί καλύτερες τροφές, να αυξήσει τον μεταβολισμό σας και να σας επιτρέψει να ξαναχωρέσετε στο αγαπημένο σας τζην!

Το Σύστημα Αναζωογόνησης EternaleTM δημιουργεί μία όαση Χαλάρωσης & Αναπλήρωσης. Αυτή η ιδιαίτερα εξελιγμένη τεχνολογία μικρο-φορτίων διευκολύνει την χαλάρωση, την μείωση του στρες και την βελτιωμένη εμφάνιση.

Το EternaleTM έχει ένα πρόγραμμα για όποιον ψάχνει ενεργά για μία ήπια, μη-παρεμβατική, σχεδόν χωρίς προσπάθεια και εντελώς απαλλαγμένη από τον πόνο προσέγγιση σε:

  • Βελτίωση της εμφάνισής σας
  • Διαχείριση βάρους
  • Περιορισμό της επιθυμίας για φαγητό
  • Περισσότερη ενεργοποίηση για να είστε σε φόρμα
  • Μείωση του στρες
  • Χαλάρωση
  • Καλύτερο ύπνο
  • Μείωση των επιπτώσεων της γήρανσης και της βαρύτητας
  • Ενίσχυση της απόδοσής σας
  • Βελτίωση της ενέργειάς σας
  • Πιο νεανική εμφάνιση και αίσθηση
  • Τόνωση των μυών του σώματος και του προσώπου
  • Αύξηση της αυτο-εκτίμησής σας
  • Υπέροχη εμφάνιση και αίσθηση

Πώς Δουλεύει το EternaleTM;

Το σύστημα δουλεύει σε τρία επίπεδα:

  • Προσεκτικά ενορχηστρωμένες μουσικές συνθέσεις σε τόνους Σολφέζ που υποστηρίζουν σε βάθος τον διαλογισμό και την χαλάρωση.
  • Κατευθυνόμενη ενόραση και ακουστικές ασκήσεις χαλάρωσης βοηθούν να αποσπάσετε τις εγγενείς σκέψεις της θετικής αυτο-εκτίμησης, της εικόνας του σώματος, της ανακούφισης από το στρες, την διαχείριση βάρους και πολλά άλλα.
  • Απαλές, σχεδόν ανεπαίσθητες δονήσεις μικρο-φορτίων χαλαρώνουν βαθιά τον χρήστη, ανακουφίζοντας την ένταση των μυών και τα ανθυγιεινά πρότυπα κρατήματος σε όλο το πρόσωπο και το σώμα.
  • Το Σύστημα Αναζωογόνησης EternaleTM
  • Η Επιστήμη της Συνειδητής Ζωτικότητας
  • Χαλάρωση. Αναζωογόνηση. Επαναφόρτιση.

Τι Είναι η Συσκευή Μικρο-Φορτίων;

Συσκευές μικρο-φορτίων είναι εκείενς παράγουν θεραπευτικά φορτία ρυθμισμένα στο ένα εκατομμυριοστό του αμπέρ, ή σε εύρος μικρο-φορτίου. Η περισσότερη από την εγγενή ηλεκτρική δραστηριότητα του ανθρώπινου σώματος συμβαίνει σε pico (τρισεκατομμυριοστά) και nano (δισεκατομμυριοστά) της εμβέλειας αμπέρ και σε μερικές περιπτώσεις φτάνει στην κλίμακα των μικροαμπέρ. Ηλεκτρικά φορτία χαμηλού επιπέδου, όπως αυτά που παρέχονται από το EternaleTM αντικατοπτρίζουν τα ίδια τα φυσικά φορτία του σώματος και βρίσκονται συνήθως κάτω από την αισθητηριακή αντίληψη. Επίσης αναφέρονται σε ιατρικές εκδόσεις για να αποτελέσουν ισχυρές αποδείξεις ιατρικών εφαρμογών, που κυμαίνονται από την ίαση τραυμάτων, την μυϊκή αποκατάσταση, την μυϊκή εκφύλιση σε λυμφοοίδημα· παράγοντας εκπληκτικά αποτελέσματα.

Η τεχνολογία μικρο-φορτίων διαθέτει πάνω από 50 χρόνων ιστορικά δεδομένα και κλινικές δοκιμές που υποστηρίζουν τα αντι-γηραντικά, χαλαρωτικά και αναζωογονητικά πλεονεκτήματά της. Η καλά τεκμηριωμένη προέλευση ιατρικής χρήσης και τα αισθητικά αποτελέσματα καθιστούν σημαντικές τις συσκευές μικρο-φορτίων και τους τομείς των σπα και ιατρικών σπα επίσης. Τα μικρο-φορτία έχουν κερδίσει την θέση τους μεταξύ των πιο σημαντικών διαθέσιμων μη-παρεμβατικών αντι-γηραντικών τεχνολογιών· πρόκειται για μία βιο-ανάδραση δοκιμασμένη στον χρόνο, αποδεδειγμένη και καλά εδραιωμένη.

Από την έναρξη των συσκευών μικρο-φορτίων στα σπα στις αρχές της δεκαετίας του ’70, παρά τις σημερινές προοδευτικές εξελίξεις, οι χρήστες τις έχουν αναφέρει ως μία ουσιαστική «πηγή νεότητας». Είτε ο στόχος του πελάτη είναι να θεραπεύσει την ακμή, να μειώσει την κυτταρίτιδα ή να τονώσει τους μύες, τα μικρο-φορτία έχουν καθιερωθεί ως ένα βιομηχανικό προϊόν στα πεδία των σπα και των ιατρικών σπα. Αλλά η πολλαπλότητα των εφαρμογών τους δεν σταματά εκεί.

Μερικά από τα αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα των μικρο-φορτίων περιλαμβάνουν:

  • Βελτιωμένη Οξυγόνωση / Κυκλοφορία
  • Αυξημένο Κολλαγόνο / Ελαστίνη
  • Τονωμένη ενέργεια
  • Ενισχυμένη Απόδοση

Πώς Είναι Μοναδικό το EternaleTM;

Ας το αντιμετωπίσουμε, ο σημερινός κόσμος μας βομβαρδίζει όχι μόνο με τοξικά χημικά και ρυπογόνα, αλλά επίσης με εικόνες ομορφιάς που μοιάζουν ουτοπικές αν όχι ανέφικτες για τους περισσότερους ανθρώπους. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές Υπηρεσίες Σπα και άλλες συσκευές Μικρο-φορτίων το EternaleTM προσφέρει μία ήπια, πιο ολοκληρωμένη, μη-τοξική προσέγγιση για να δείχνετε και να νιώθετε υπέροχα· μία που περιλαμβάνει σώμα, νου και πνεύμα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που προχωρούν στον καλλωπισμό της εμφάνισής τους συμφωνούν ότι η πραγματική ομορφιά έχει μία ισχυρή εσωτερική ποιότητα που υπερβαίνει τις απλές αισθητικές ψευδαισθήσεις. Η συνειδητή ομορφιά έχει τις ρίζες της στην αυτο-εκτίμηση και στο να νιώθουμε άνετα με τον εαυτό μας. Το EternaleTM ενσωματώνει προσεκτικά το καλύτερο που η επιστήμη, η ψυχολογία και ο τομέας της αντι-γήρανσης έχουν να προσφέρουν· φένοντας σε επαφή την σύνδεση εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς.

Συγκρίνοντας τις συσκευές και τις διαδικασίες σε αυτούς τους τομείς, τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν με την χρήση του Συστήματος Αναζωογόνησης EternaleTM βρίσκονται μεταξύ των πιο εντυπωσιακών· όπως είναι και οι οπτικές βελτιώσεις στην εμφάνιση του δέρματος και στον μυϊκό τόνο μετά από μία σειρά συνεδριών. Επιπροσθέτως, με το EternaleTM οι πελάτες συχνά αναφέρουν άμεσα και απροσδόκητα θετικές αλλαγές στην δύναμη της θέλησης, στην διαχείριση βάρους, την διάθεση, την ενέργεια, την συναισθηματική ευεξία και στον ύπνο.

Χαλάρωση. Αναζωογόνηση. Επαναφόρτιση με το EternaleTM!

Χαλάρωση

Η μοναδική ικανότητα του EternaleTM να χαλαρώνει τον χρήστη κατά την διάρκεια της συνεδρίας έχει αποδειχτεί ότι μετριάζει τα αρνητικά αποτελέσματα που προκύπτουν από τα καθημερινά στρεσογόνα. Με μόνο μία συνεδρία, ο χρήστης μπορεί να χαλαρώσει, ενώ το σώμα και ο νους του επανέρχονται σε ένα μέρος γαλήνης, ηρεμίας και ανάπαυσης.

Αναζωογόνηση

Το EternaleTM επιτρέπει στο σώμα σας να κάνει ένα διάλειμμα από την ανισορροπία που προκαλείται από περιβαλλοντικά στρεσογόνα, ρύπους και καθημερινές συνήθειες που μπορούν να υπερεπιβαρύνουν το σύστημά σας. Το EternaleTM υποστηρίζει το σώμα στην απελευθέρωση από αυτά τα στρεσογόνα, επιτρέποντας την βέλτιστη αναζωογόνηση σε όλα τα επίπεδα.

Επαναφόρτιση

Η τεχνολογία μικρο-φορτίων EternaleTM χρησιμοποιεί ήπια ηλεκτρική διέγερση για να προκαλέσει τις φυσικές παρορμήσεις του σώματος· ενεργοποιώντας τους μύες και τον ιστό του προσώπου. Ήπιες ηλεκτρικές ροές επιτρέπουν επίσης στο σώμα να επαναφορτιστεί ώστε να μπορείτε να φτάσετε και να διατηρήσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας.

Ποια είναι η Επιστήμη Πίσω από το EternaleTM;

«Κάθε λειτουργία του ανθρώπινου σώματος έχει βάση στον ηλεκτρισμό. Όργανα, αδένες, κύτταρα επιδιορθώνουν τον εαυτό τους – όλα αυτά είναι ηλεκτρικά γεγονότα» (Darren Starwynn, O.M.D.,) «Ο ηλεκτρισμός μπορεί να βελτιώσει ή να εντείνει κάθε λειτουργία του σώματος. Έχει την ικανότητα να φτάσει παντού μέσω “περιτονίων” (fasciae), που διοχετεύουν γρήγορα τα φορτία. Έρευνα αιχμής δείχνει ότι το φως και ο ηλεκτρισμός ταξιδεύει σχεδόν στιγμιαία σε όλο το σώμα». «Συχνά η πρόσληψη ηλεκτρικών φορτίων χαμηλού επιπέδου σε τακτική βάση είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην ίαση τραυμάτων».

Ο D. Tsoklis, ένας ειδικός στο θέμα, επίσης εξηγεί: «Τα μικρο-φορτία είναι η αναπαραγωγή του ίδιου μας του βιολογικού φορτίου. Όσο μεγαλώνουμε, αυτό το φορτίο, που στέλνει μηνύματα από τον εγκέφαλο στους μύες μέσω της σπονδυλικής στήλης, δεν στέλνει αυτά τα μηνύματα σωστά».

Όπως όλες οι μορφές ηλεκτρικής βιο-ανάδρασης, τα μικρο-φορτία του EternaleTM αυξάνουν την κυκλοφορία, αυξάνοντας έτσι την ροή του οξυγόνου· και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των μικρο-φορτίων, όμως, είναι η ενίσχυση της αδενοσινικής τριφοσφάτης (ΑΤΡ), ένα μόριο μεταφοράς ενέργειας που μεταφέρει την ενέργεια από τους χημικούς δεσμούς σε ενδεργονικές (που απορροφούν ενέργεια) αντιδράσεις μέσα στο κύτταρο για να δημιουργήσει πρωτεΐνες, να συσπάσει τους μύες και άλλες βιολογικές λειτουργίες (Πηγή: University of Bristol Department of Chemistry).

Σε μία μελέτη, η Suzuki δηλώνει ότι έχει φανεί πως η κυτταρική λειτουργία βελτιώνεται χάρη στο γεγονός ότι τα επίπεδα του ΑΤΡ αυξάνουν έως και 500%! Day Spa Magazine “Keeping Current” Μάιος 2006 By Amy E. Hamaker

Πρόσφατες έρευνες στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον κατέδειξαν ότι μία σειρά θεραπειών μικρο-φορτίων μπορεί:

  • Να αυξήσει την κυκλοφορία και την οξυγόνωση
  • Να επαν-εκπαιδεύσει τους μύες
  • Να εξαπλώσει σκληρό κολλαγόνο (ουλώδη ιστό)
  • Να σμιλεύσει και να μορφοποιήσει τους μύες του προσώπου
  • Να αυξήσει την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου έως 14%
  • Να αυξήσει την παραγωγή της φυσικής ελαστίνης έως και 48%
  • Να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος έως 38%
  • Να επιταχύνει την κυτταρική επιδιόρθωση και λειτουργία
  • Να προκαλέσει την παραγωγή σημαντικών αμινοξέων και ΑΤΡ!

Έρευνες για τα αποτελέσματα Αναζωογόνησης του EternaleTM:

Σε πρόσφατες κλινικές δοκιμές του EternaleΤΜ στη Αυστραλία χρησιμοποιήθηκε μία Κάμερα ΤεχνολογίαςΤΜ Ενισχυμένης Εικόνας για να μετρήσει τα αποτελέσματα αναζωογόνησης του EternaleTM στο δέρμα και στον ιστό του προσώπου. Αυτές οι κάμερες χρησιμοποιούν φασματική απεικόνιση και στόχευσαν στην φυσική ανάλυση τριπλής φύσης, στην πόλωση και το φως UV που επιτρέπει την ακριβή μέτρηση του δερματικού τόνου, στην ποικιλία χρωστικών, στην ταυτοποίηση της κατάστασης του δέρματος και τις μελλοντικές προβληματικές περιοχές, αναλύοντας το βάθος των πόρων και των ρυτίδων (δείχνοντας επίσης το Σμήγμα και την Πορφυρίνη σε 3-D), τις βλάβες από τον ήλιο και πολλά άλλα.

Είκοσι ένας πελάτες συμμετείχαν στις δοκιμές· ο καθένας ερχόταν μία φορά την εβδομάδα για το ίδιο πρόγραμμα MaxiLift 55 λεπτών, ένα λίφτινγκ προσώπου αντι-βαρύτητας ηλεκτρο βελονισμού, με τις ρυθμίσεις στο «μουσική μόνο» - ελέγχοντας έτσι για κάθε αποτέλεσμα της κατευθυνόμενης ενόρασης και μετρώντας αρχικά τα μικρο-φορτία από την πλευρά της τεχνολογίας. Κάθε εβδομάδα λαμβανόταν μία βελτιωμένη φωτογραφία και τα αποτελέσματα καταγράφονταν. Τα αποτελέσματα, όπως αποδείχτηκε με τις φωτογραφίες και τους υπολογισμούς που ελήφθησαν από την τριπλή φυσική ανάλυση έδιξαν ότι:

  • Από τους πελάτες που συμμετείχαν σε συνεδρίες EternaleTM MaxiSpa το 71.4% έδειξε θετικές αλλαγές στους συνολικούς υπολογισμούς ηλικίας του δερματικού τόνου και της ποιότητας του ιστού του προσώπου.
  • Από όσους συμμετείχαν στην μελέτη, το 52.4% βίωσε θετικές αλλαγές στα σημάδια UV (που προκλήθηκαν από βλάβες του ήλιου/UV) που εμφανίζονται στο πρόσωπό τους· δείχνοντας βελτίωση έως και 46.1%, ή μείωση στα σημάδια UV. Οι φωτογραφίες αποκάλυψαν εντυπωσιακές και συνεπείς τάσεις στην επιδιόρθωση του ιστού.
  • Σχεδόν οι μισοί από τους συμμετέχοντες που υπέφεραν από ακμή βίωσαν βελτίωση· η μεγαλύτερη βελτίωση στην ακμή ήταν ένα δραματικό 51% με μόνο τέσσερις συνεδρίες.
  • Σαράντα τρία τοις εκατό των συμμετεχόντων βίωσαν μείωση στις ρυτίδες· 14.3% ήταν η μεγαλύτερη μείωση ρυτίδων σε μέτρηση αυτής της ελάχιστης μελέτης τεσσάρων συνεδριών.

Μελέτες για τα Χαλαρωτικά αποτελέσματα του EternaleTM:

Σε μία άλλη κλινική δοκιμή, 75 συμμετέχοντες ανέφεραν ότι το Σύστημα Αναζωογόνησης EternaleTM μείωσε τα επίπεδα του στρες τους. Το εκατό τοις εκατό των συμμετεχόντων είπε ότι μετά από μία μόνο συνεδρία ένιωσαν σημαντικά πιο χαλαρωμένοι και λιγότερο στρεσαρισμένοι. Μετά από εκτεταμένη χρήση, οι πελάτες επίσης ανέφεραν βελτιώσεις όπως απώλεια βάρους, καλύτερο ύπνο, μείωση των ρυτίδων και πιο σφριγηλή όψη του δέρματος.

 

Τo EternaleTM επίσης φαίνεται πολλά υποσχόμενο για την βοήθεια όσων πάσχουν από αϋπνία. Σε μία ομάδα μελέτης 100 ανθρώπων, το 81 τοις εκατό των συμμετεχόντων ανέφερε ότι αποκοιμήθηκε κατά την διάρκεια των συνεδριών με το EternaleTM. Από αυτό το 81 τοις εκατό, οι 65 συμμετέχοντες αποκοιμήθηκαν μετά τα πρώτα πέντε λεπτά και κοιμήθηκαν ως την ολοκλήρωση της συνεδρίας. Πολλοί επίσης ανέφεραν ότι αποκοιμιούνται πιο εύκολα και κοιμούνται πιο βαθιά καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας με τακτική χρήση.

EternaleTM & Βελτίωση της Εμφάνισης

Μπορεί το EternaleTM να υποστηρίξει την διαχείριση βάρους;

Το πρόγραμμα Eterna-Shape χρησιμοποιεί τους ενεργούς μηχανισμούς των μικρο-φορτίων που έχει αποδειχτεί επίσης ότι αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και των λεμφικών συστημάτων καταλήγοντας σε αύξηση του μεταβολισμού και σε μείωση της κυτταρίτιδας. Όταν συνδυάζεται με τον κατευθυνόμενο οραματισμό μας και με τον κατευθυνόμενο λόγο για την υποστήριξη της υγιούς διαχείρισης βάρους είναι ένα ισχυρό εργαλείο που βοηθά τους πελάτες να καταστείλουν τις βουλιμίες και τις επιθυμίες τους, να απαλλαγούν από ανεπιθύμητα κιλά και να κάνουν θετικές αλλαγές στην σχέση τους με το φαγητό με μεγαλύτερη ευκολία.

Μπορεί το EternaleTM να συγκεντρωθεί σε μία συγκεκριμένη προβληματική περιοχή;

Το EternaleTM «επαναφορτίζει και αναζωογονεί» τον ιστό. Ο συνδυασμός διαφορετικής ποικιλίας συχνοτήτων επιτρέπει στο Σύστημα EternaleTM να δείξει αποτελέσματα στην βελτίωση του ιστού και στην κυτταρική αποκατάσταση. Οι τρέχουσες ποικιλίες συχνοτήτων μπορούν να συγκεντρωθούν σε συγκεκριμένους ιστούς, και έτσι προσαρμόζονται στις ατομικές ανάγκες του κάθε πελάτη. Η χρήση αξεσουάρ όπως το πέπλο προσώπου, οι μάσκες ματιών, η κουβέρτα ασημένιας γραμμής, οι κύλινδροι, τα ενισχυτικά, τα γάντια χεριών και τα μποτάκια επιτρέπουν περαιτέρω εξατομίκευση και ενίσχυση των θεραπευτικών αποτελεσμάτων. Τα αποτελέσματα είναι συχνά εντυπωσιακά και απροσδόκητα.

Πώς μπορεί το EternaleTM να σας κάνει να φαίνεστε νεώτεροι;

Η βιο-ανάδραση μικρο-φορτίων περιλαμβάνει την χρήση ασφαλών, ανόδυνων, χαμηλού επιπέδου, κυματοειδούς σχήματος φορτία (ηλεκτρικών ροών) που δουλεύουν για να «ξαναπρογραμματίσουν» τους μύες σχεδόν στο αρχικό μυϊκό σχήμα. Οι ήπιες ηλεκτρικές ροές στην πραγματικότητα αποκαθιστούν τους μύες και βελτιώνουν την κυκλοφορία, την υφή, τον τόνο και τις λεπτές γραμμές. Ο ηλεκτρισμός και η επιστήμη είναι δύο από τα πιο ευαίσθητα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την διάρκεια αισθητικών θεραπειών λόγω της φύσης του σώματος ως ενός ολοκληρωμένου ηλεκτρικού συστήματος.

Οι συσκευές μικρο-φορτίων προσώπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την μυϊκή πρόσληψη και επαν-εκπαιδεύουν τον μυ για να ανταποκρίνεται πιο αποτελεσματικά σε τακτική νευρική διέγερση. Ένας ημί-συσπασσόμενος μυς του προσώπου είναι ο πιο ελκυστικός οπτικά και λειτουργικά αποτελεσματικός. Το EternaleTM μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση αυτής της μυϊκής «μνήμης», δίνοντας καλύτερο τόνο στο πρόσωπο και χαλαρώνοντας τους υπερδραστήριους ή συσπώμενους μύες, έχοντας ως αποτέλεσμα πιο σφριγηλό τόνο προσώπου και μειωμένες γραμμές.

EternaLIFT. Η εικονική μας συχνότητα λίφτινγκ προσώπου.

Το πρόγραμμα EternaLIFT βάζει όλα τα πλεονεκτήματα αυτών των μηχανισμών να δουλέψουν για τον πελάτη τους, προσφέροντας 25 λεπτά μη-τοξικού, μη-παρεμβατικού, αντι-βαρυτικού «λίφτινγκ προσώπου». Η μυϊκή επαν-εκπαίδευση σχετίζεται περισσότερο με τον όρο «τονικότητα προσώπου». Υπάρχουν 32 διαφορετικοί μύες στο πρόσωπο. Η μυϊκή επαν-εκπαίδευση εννοιολογικά μπορεί να γίνει χωρίς ηλεκτρικό φορτίο, περισσότερο σαν μασάζ. Το μικρο-φορτίο είναι από παλιά γνωστό στην αισθητική ως το «μη-χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου». Ένας αισθητικός μπορεί να κάνει αξιοσημείωτη βελτίωση στον τόνο και να δώσει μορφή στο πρόσωπο με μόνο μία εικοσιπεντάλεπτη βιο-ανάδραση. Η βιο-ανάδραση προσώπου με μικρο-φορτία έχει φανεί ότι:

  • Βελτιώνει τον μυϊκό τόνο σε πρόσωπο και λαιμό
  • Σηκώνει το σαγόνι και τα φρύδια
  • Αναζωογονεί το δέρμα
  • Μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Μειώνει τα οιδήματα
  • Ισορροπεί τον τόνο του δέρματος
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του προσώπου
  • Βοηθά στην απολέπιση του δέρματος
  • Αυξάνει την λεμφική παροχέτευση
  • Αυξάνει την διεισδυτικότητα των προϊόντων
  • Ενεργεί σαν βιο-ανάδραση για τις ηλιακές βλάβες
  • Μειώνει την κυτταρίτιδα
  • Ενισχύει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από το σώμα
  • Επαν-ενυδατώνει το δέρμα
  • Αυξάνει τον κυτταρικό μεταβολισμό (ΑΤΡ)
  • Βελτιώνει την ορμονική ισορροπία που βοηθά στην επιτυχή βιο-ανάδραση της ακμής
  • Επιτρέπει την ευκολότερη εφαρμογή του μακιγιάζ
  • Συσφίγγει τους μεγάλους πόρους

Eternale: Το Καλύτερο στην Χαλάρωση

Το Σύστημα Αναζωογόνησης EternalTM Μειώνει το Στρες

Το στρες μας επηρεάζει όλους. Τα επιζήμια αποτελέσματα του υπερβολικού στρες έχουν τεκμηριωθεί καλά σε ένα μεγάλο εύρος ιατρικών δημοσιεύσεων.

Χιλιάδες ερευνητικά άρθρα, μελέτες και βιβλία αποδεικνύουν χωρίς σκιά αμφιβολίας, ότι το στρες μπορεί να αποτελέσει παράγοντα ασθενειών. Το στρες μεταβάλλει την βιοχημεία, την νευρολογική λειτουργία και μπορεί να εξασθενίσει το ανοσοποιητικό σύστημα και την πεπτική οδό. Αυτός ο νευρο-ψυχολογικο-ανοσοποιητικός δεσμός έχει εδραιωθεί σε πολλά άρθρα ομότιμων σε ιατρικές εκδόσεις στην Ψυχονευροανοσολογία.

Κοινές ψυχολογικές αλλαγές που προκύπτουν από αντιδράσεις στο στρες περιλαμβάνουν:

  • Αυξημένο Καρδιακό Ρυθμό – που μπορεί να οδηγήσει και/ή να συνεισφέρει σε καρδιακές παθήσεις.
  • Ορμονικές Διακυμάνσεις – που μπορεί να οδηγήσουν και/ή να συνεισφέρουν σε ενδοκρινικές, αναπαραγωγικές, πεπτικές διαταραχές, παχυσαρκία, διαβήτη και πνευματικές διαταραχές.
  • Στένωση των μυών και των αιμοφόρων αγγείων – που μπορεί να οδηγήσει και/ή να συνεισφέρει σε πόνο, ένταση, κυκλοφορικά προβλήματα, καρδιο-πνευμονικά προβλήματα και άσθμα.
  • Καταστολή των μη-ουσιωδών διαδικασιών της ζωής – που επηρεάζουν την αναπαραγωγή, τις ανώτερες εγκεφαλικές λειτουργίες, την πέψη και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η διαδικασία βαθιάς χαλάρωσης που διευκολύνεται και από τις τρεις απόψεις της μοναδικής εμπειρίας μας EternalTM μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους τρόπους για να πολεμήσετε το στρες και να αποκαταστήσετε την σωματική αρμονία.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Σε αντίθεση με πολλές συσκευές αναζωογόνησης, το σύστημα Αναζωογόνησης EternalTM έχει αποδειχτεί ότι έχει αποτελέσματα μετά από μόνο μία, δύο ή τρεις συνεδρίες. Πολλοί άνθρωποι από διαφορετικές ομάδες ελέγχου έχουν αναφέρει για σημάδια αντιστροφής της ηλικίας μετά από μία μόνο συνεδρία.

Επιπροσθέτως, το EternalTM μπορεί να λειτουργεί σε ένα πιο εκλεπτυσμένο επίπεδο. Σε συνδυασμό με το δέρμα, τις μεταμορφώσεις στην ομορφιά και την φυσική εμφάνιση που συμβαίνουν, το EternalTM μπορεί να ανακουφίσει τις εντάσεις και το στρες που παίζουν επιβλαβή ρόλο, συνεισφέροντας στην δυλειτουργία των οργάνων, στην κατάθλιψη, τους εθισμούς και την αϋπνία.

Τα μέγιστα πλεονεκτήματα επιτυγχάνονται συχνότερα μετά από 12 συνεδρίες. Ωστόσο, ποικίλα αποτελέσματα θα προκύψουν σε εξάρτηση από τον χρήστη. Η βέλτιστη χρήση είναι μία έως τρεις φορές κάθε εβδομάδα για να επιτύχουν γρήγορα ορατά αποτελέσματα.

Η Διαδικασία EternalTM:

Το σύστημα Αναζωογόνησης EternalTM δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου ο πελάτης μπορεί να χαλαρώσει και να αναζωογονηθεί κατά την διάρκεια μίας συνεδρίας. Κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας, θα ζητηθεί από τον πελάτη να ξαπλώσει ή να καθίσει σε άνετη θέση, κατά προτίμηση με τα πόδια και τα χέρια απλωμένα και χωρίς να τα σταυρώνει.

Ένας θεραπευτής θα συνδέσει τον πελάτη με την συσκευή EternalTM μέσω αγώγιμων βραχιολιών στους καρπούς και τους αστραγάλους. Αυτά τα βραχιόλια, επιτρέπουν ανεπαίσθητες δονήσιες μικρο-φορτίων να εμφανιστούν ήπια στο σώμα. Επιπλέον, ένας ιμάντας κεφαλής φοριέται γύρω από το μέτωπο, ελευθερώνοντας δονήσεις άμεσα στους μύες του προσώπου. Αυτά τα ανεπαίσθητα μικρο-φορτία θα βοηθήσουν στην σφριγηλότητα, σύσφιγξη και αύξηση της ελαστικότητας και της δερματικής τονικότητας. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας EternalTM, κάποιοι πελάτες αναφέρουν ότι νιώθουν τις δονήσεις σε όλο τους το σώμα.

Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι πελάτες σε θέση να «νιώσουν» την συνεδρία, αυτή την αίσθηση του αισθήματος που μπορεί πολλές φορές να συναταχθεί με την ικανότητα ενός πελάτη να χαλαρώσει και να είναι ανοιχτός σε προτάσεις κατά την συνεδρία. Ενώ οι δονήσεις δουλεύουν στο σώμα του πελάτη, θα ακούν μία καταπραϋντική φωνή που θα τους επιτρέψει να βυθιστούν σε έναν ολόκληρο νέο κόσμο χαλάρωσης. Αναπνέοντας βαθιά και οραματιζόμενοι ειρηνικές εικόνες, το σύστημά τους θα αρχίσει να νιώθει αυτή την ανανεωμένη αίσθηση αναζωογόνησης.

Τα ακουστικά επιτρέπουν στον πελάτη να μπλοκάρει οποιονδήποτε εξωτερικό θόρυβο ή περισπασμό που θα μπορούσαν να τον εμποδίσουν να επιτύχει μία ολοκληρωτική κατάσταση χαλάρωσης.

Από την στιγμή που θα αρχίσει το πρόγραμμα, οι μόνοι ήχοι που θα ακούγονται είναι ενορχηστρωμένοι τόνοι σολφέζ και η σταθερή φωνή που καθοδηγεί τον ακροατή σε βαθιές καταστάσεις ηρεμίας και ευχαρίστησης· απομακρύνοντας τον ακροατή σε έναν κόσμο υπέρτατης χαλάρωσης. Κάποιοι σημειώνουν ότι αποκοιμιούνται κατά την διάρκεια της συνεδρίας, αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω της βαθιάς κατάστασης χαλάρωσης που επιτυγχάνεται.

Ποιος Χρησιμοποιεί EternalTM;

Αισθητικοί:

Η βιομηχανία του ιατρικού σπα είναι «το πιο γρήγορα ανεπτυσσόμενο κομμάτι της βιομηχανίας των σπα», με μία εκτιμώμενη ανάπτυξη του 23% ετησίως. Η επιδιωκόμενη χρήση μικρο-φορτίων στην αισθητική είναι να δώσει στον αισθητικό ένα ισχυρό και αποτελεσματικό εργαλείο για να τον βοηθήσει στην μάχη της αντι-γήρανσης μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, βελτιώνοντας την υφή και την εμφάνιση του δέρματος, και μειώνοντας την συνολική οπτική εμφάνιση της γήρανσης.

Επαγγελματίες στην Ιατρική:

Νοσοκόμες και γιατροί στον κόσμο των ιατρικών σπα καταλαβαίνουν ότι το EternalTM σαν τεχνολογία που βασίζεται στα μικρο-φορτία έχει την δυνατότητα να επαν-εκπαιδεύσει τους μύες, να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος, την σύνθεση πρωτεϊνών και της μεμβράνης μεταφοράς, να αυξήσει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, να αυξήσει τα επίπεδα ΑΤΡ (αδενοσινική τριφωσφάτη), να αυξήσει την λεμφική παροχέτευση, και την ιοντοφόρεση. Ένα πραγματικό οπλοστάσιο για να καταπολεμηθούν τα σημάδια της γήρανσης! Προσθέστε σε αυτό τα αποτελέσματα βαθιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης του μοναδικού κατευθυνόμενου οραματισμού μας και τη μουσική σολφέζ και είναι αυτός ένας συνδυασμός που οδηγεί νέους και παλιούς πελάτες στα σπα τους.

Προγράμματα και Κλινικές Απώλειας Βάρους:

Ενώ οι συσκευές μικρο-φορτίων είναι γνωστό ότι βελτιώνουν την ενέργεια και απελευθερώνουν την λέμφο και την δημιουργία κυτταρίτιδας, το EternalTM είναι μοναδικό στην δυνατότητά του να προσφέρει εύκολες, ήπιες μεταβολές στις νοητικές αντιλήψεις και τις συμπεριφορές για την σχέση των πελατών με την τροφή, την αυτο-προστασία και την αυτο-εκτίμηση. Αυτά τα τρία πολύ σημαντικά συστατικά δίνουν στα προγράμματά τους ένα πλεονέκτημα που καμία δίαιτα, άσκηση ή συμπληρωματικό πρόγραμμα απώλειας βάρους μόνο του δεν μπορεί να προσφέρει. Οι πελάτες γενικά βιώνουν σημαντικές αλλαγές στην δύναμη, την φύση και την συχνότητα στην λαιμαργία τους για φαγητό, ενώ χάνουν περισσότερο βάρος με μεγαλύτερη ευκολία.

Διάσημοι:

Κανείς δεν εκτιμά περισσότερο την αποτελεσματικότητα των συσκευών μικρο-φορτίων από εκείνους που βγάζουν χρήματα από την όσο γίνεται καλύτερη εμφάνισή τους! Ο τομέας της κοινωνίας της λάμψης και της κομψότητας γνωρίζει ότι αυτές οι συσκευές φέρνουν αποτελέσματα που θα τους φέρουν φήμη και δόξα στο κόκκινο χαλί – είτε επιθυμούν να μειώσουν βάρος και να τονώσουν τους μύες τους, ή να φαίνονται χρόνια νεότεροι. Πολλοί από τους κινηματογραφικούς μας αστέρες και διάσημοι στηρίζονται στο EternalTM για να φαίνονται και να νιώθουν όσο γίνεται καλύτερα παίρνοντας μόνο 20 λεπτά από τις πολυάσχολες μέρες τους.

Ο καθένας!

Το EternalTM είναι τόσο απλό, αποτελεσματικό και εύκολο στην χρήση που πολλοί άνθρωποι το θεωρούν ουσιώδες εργαλείο για χρήση στο σπίτι. Ενώ κάποιοι το χρησιμοποιούν για να διεγείρουν την βαθιά χαλάρωση για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της αϋπνίας, άλλοι το χρησιμοποιούν για να βοηθηθούν στην διαχείριση του βάρους και στην μείωση της κυτταρίτιδας, και επιπλέον άλλοι το χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν την εμφάνιση του δέρματός τους, των μαλλιών και του μυϊκού τόνου και για κάποιους είναι το καλύτερο εργαλείο αντιγήρανσης και βελτιωμένης απόδοσης! Ατεκμηρίωτα, πολλοί πελάτες αναφέρουν ότι βίωσαν μία βαθιά αίσθηση ειρήνης, σύνδεσης, χαλάρωσης και αναζωογόνησης όπως επίσης βελτιωμένου ύπνου, ενέργειας, διάθεσης, γαλήνης με τακτική χρήση του EternalTM. Τι παραπάνω μπορεί κανείς να ζητήσει;

Χαρακτηριστικά του Συστήματος Αναζωογόνησης EternalTM

Μενού των Αυτοματοποιημένων Προγραμμάτων του EternalTM

EternaMini – 30 λεπτά

Αυτός ο συνδυασμός τεσσάρων προγραμμάτων, διάρκειας πέντε λεπτών το καθένα, είναι σχεδιασμένος να προωθήσει την βέλτιστη χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Βιώστε τα EternaVitale, EternaYouth, EternaSerene and EternaEnviro.

EternaMaxi - 60 λεπτά

Αυτή η πολυτελής εμπειρία μίας ώρας συνδυάζει το προγράμμά μας 30 λεπτών EternaMini με τέσσερα άλλα προγράμματα (πέντε λεπτών το καθένα) σχεδιάστηκε για να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος και των μαλλιών, βοηθά στην διαχείριση του βάρους, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την αυτο-εκτίμηση.

Βιώστε τα EternaVitale, EternaYouth, EternaSerene, EternaEnviro. EternaGlow, EternaShape, EternaLux and EternaSphere.

EternaLift - 30 λεπτά

Αυτό το πρόγραμμα δημιουργεί μία δραματική βελτίωση των γραμμών του προσώπου και των ρυτίδων, παράγοντας επίσης μία σταδιακή σύσφιγξη του χαλαρού δέρματος γύρω από το πρόσωπο, τον λαιμό και την περιοχή του σαγονιού. Τα αποτελέσματα του προγράμματος μπορούν να μεγιστοποιηθούν με την χρήση της αποκλειστικής μάσκας μας ασημένιας γραμμής για να στοχεύσουν και να εστιάσουν τα μικρο-φορτία ακριβώς εκεί που τα χρειάζεστε περισσότερο!

Όλα τα φυσικά «λίφτινγκ προσώπου» βελτιώνουν την εμφάνιση του προσώπου και αντιμάχονται την βαρύτητα.

EternaMaxiLift - 60 λεπτά

Η υπηρεσία επιλογής συχνοτήτων συνδυάζει τις υπηρεσίες από το πρόγραμμά μας 30 λεπτών eternamini, με το αποτελεσματικό Eternalift για την πιο ολοκληρωμένη βελτίωση του σώματος, νου, πνεύματος και εμφάνισης.

Energetic Face Lift plus EternaVitale, EternaYouth, Eterna Serene και Eterna Enviro.

Eternalizations

Καθένα από τα ατομικά προγράμματα τριών έως πέντε λεπτών χρησιμοποιεί στοχευμένες δονήσεις μικρο-φορτίων για να βοηθήσουν τους πελάτες να επιτύχουν μία ποικιλία στόχων, σχετικών με την σωματική εμφάνιση και την βελτιωμένη απόδοση. Τα σχετικά μουσικά αποτελέσματα και ο κατευθυνόμενος οραματισμός έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν τους ακροατές σε συνειδητή επίγνωση και πρόθεση στην εστιασμένη περιοχή παραγωγής θετικών αλλαγών στην νοητική αντίληψη, στις συμπεριφορές και στις καθημερινές συνήθειες.

Προσαρμόστε την δική σας συνεδρία από μόνο 15-90 λεπτά. Διαλέξτε ανάμεσα σε:

  • EternaVitale – για αποκατάσταση ενέργειας
  • EternaYouth – για νεανικότητα
  • EternaSerene – για μείωση του στρες
  • EternaEnviro – για μείωση των περιβαλλοντικών στρεσογόνων
  • EternaGlow – για βελτίωση του προσώπου και της ομορφιάς
  • EternaShape – για διαχείριση και προβλήματα βάρους
  • EternaLux – για βελτίωση δέρματος και μαλλιών
  • EternaSphere – για σάρωση και ανάπλαση του σώματος
  • EternaFit – για ενεργοποίηση για γυμναστική, φυσική κατάσταση και απόδοση
  • EternaLift – για ανακούφιση από την επίδραση της βαρύτητας (20 λεπτά)

Το λογισμικό EternaleTM έχει το αυθεντικό μουσικό θέμα, προβάλλοντας τους τόνους σολφέζ. Οι Τόνοι Σολφέζ λέγεται ότι έχουν χρησιμοποιηθεί στην αρχαιότητα από Γρηγοριανούς Μοναχούς για να βελτιώσουν την πνευματική σύνδεση στις μάζες. Σύμφωνα με την εκκλησία, αυτοί οι τόνοι χάθηκαν για αρκετό καιρό και ξαναανακαλύφθηκαν μόλις πρόσφατα και επέστρεψαν στην ανθρωπότητα.

Οι συχνότητες που αποτελούν αυτούς τους ήχους λέγεται ότι έχουν απίστευτες ιαματικές δυνατότητες για το ανθρώπινο σώμα, ιδιαιτέρως το για DNA. Είναι επίσης γνωστό ότι φέρνουν μεγάλη πνευματική αφύπνιση και μεταμόρφωση.

Τα ενεργειακά σώματα στα οποία οι Συχνότητες Σολφέζ έχουν την μεγαλύτερη επίδραση είναι τα οργανικά, τα αιθερικά, τα νοητικά/συναισθηματικά και τα αστρικά.

Η μουσική που δημιουργήθηκε από την Αρχαία Κλίμακα Σολφέζ, διεγείρει την δόνηση της εκτεταμένης δημιουργικότητας, ευκολότερη επίλυση προβλημάτων και ολιστική υγεία.

Οι τόνοι σολφέζ είναι το τέλειο συμπλήρωμα για το σύστημα αναζωογόνησης EternaleTM και δουλεύουν για να ενισχύσουν την εμπειρία χαλάρωσης και επανασύνδεσης των πελατών σε μία εσωτερική γαλήνη, θεϊκότητα και αρμονία.

Οι Έξι Συχνότητες Σολφέζ περιλαμβάνουν:

  • UT – 396 Hz – Απελευθέρωση Ενοχής/Φόβου
  • RE – 417 Hz – Επαναφορά Καταστάσεων/Διευκόλυνση Αλλαγών
  • MI – 528 Hz – Μεταμόρφωση/Θαύματα (Αποκατάσταση DNA)
  • FA – 639 Hz – Σύνδεση/ Σχέσεις
  • SOL – 741 Hz – Αφύπνιση της Διαίσθησης
  • LA – 852 Hz – Επιστροφή σε Πνευματική Τάξη

Πολυ-Γλωσσικός Προγραμματισμός

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του EternaleTM είναι η ικανότητά του να αλλάζει την γλώσσα του λογισμικού και του κατευθυνόμενου διαλογισμού με το πάτημα ενός κουμπιού!

Στην παγκόσμια αγορά αυτό το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να παράσχετε υπηρεσίες σε πολυ-πολιτισμικούς πελάτες από συνεδρία σε συνεδρία.

Αυτή την στιγμή το EternaleTM έχει επιλογές χρήσης στα:

  • Αγγλικά
  • Ισπανικά
  • Γερμανικά
  • Πορτογαλικά

Αυτοματοποιημένα προγράμματα, με ελεύθερα χέρια· πιέστε το play και απομακρυνθείτε!

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του EternaleTM είναι το αυτοματοποιημένο πρόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έναν πελάτη, φίλο ή μέλος της οικογένειας ενώ ο θεραπευτής μπορεί να ασχολείται με άλλες δουλειές. Το να πιέστε το play και να απομακρυνθείτε είναι κάποιες μόνο από τις πολυτέλειες που προσφέρονται από το EternaleTM.

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Καθηγήτρια στην Κβαντική Ακαδημία, Beverly Hills, California, U.S.Α.

Εκπαιδεύτρια της Κβαντικής Βιοανάδρασης σε παγκόσμιο επίπεδο

Αριστούχος Μοριακής Βιολογίας, Delaware, U.S.A.

Κάτοχος 2 διδακτορικών:

1. Αριστούχος Ολιστικής Διατροφολογίας, U.S.A.

2. Κβαντική Βιο-Ανάδραση, MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE IMUNE (THE INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE)

Μεταπτυχιακό στη Νευρο-Ανατομία, στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στη Νευρολογία, Victor Babes University of Medicine and Pharmacy

Βραβευμένη για τις έρευνές της στη Μοριακή Βιολογία από το Dupont, Delaware, U.S.A. (Dupont Ιατρικών Ερευνών)

Υποψήφια Διδάκτωρ στην Κβαντική Ιατρική, U.S.A.

(Αναγνωρισμένη παγκοσμίως)

 

www.sciogreece.gr
www.indigogreece.gr
www.eductor.gr
0030 210 935 5677 (tel)
0030 210 9359136 (fax)
0030 6948827761 (mobile)

 

 

 

 

 

 

Επιστροφή σε όλα τα άρθρα