Τα νέα μας

Αδεια Εξασκήσεως Επαγγέλματος στην KBANTIKH ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ

Αγαπητοί Κβαντικοί Συνάδελφοι,
Η SCIO INTERNATIONAL,  Ρουμανίας, σε συνεργασία με το "Victor Babes " Πανεπιστήμιο Ιατρικής και Φαρμακευτικής , Τιμισοάρα , Ρουμανία - Τμήμα Γενικής Ιατρικής , Τμήμα Ανατομίας, είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει : τίτλο  Μεταπτυχιακών Σπουδών 
Νευροανατομίας , Νευρο-ηλεκτρο-φυσιολογίας και KBANTIKHΣ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗΣ. Συσκευή SCIO - θεμέλιο της KBANTIKHΣ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗΣ.

Το πρώτο διεθνές μεταπτυχιακό στη KBANTIKH ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ,  πιστοποιημένο από το κολλέγιο Ιατρικής της Ρουμανίας με CME ( Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση ) για να αποκτήσετε την Αδεια Εξασκήσεως Επαγγέλματος στη KBANTIKH ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ (License in Biofeedback).

Ενότητα I  21 - 23 Μαρ 2014
Ενότητα ΙΙ  2 - 4 Μάιος 2014
Ενότητα III  10 - 12 Οκτ. 2014
Ενότητα IV  28 - 30 Νοεμ. 2014


Προθεσμία εγγραφής: 15, Μαρτίου, 2014

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ
Επαγγελματική και κορυφαία εκπαίδευση έχουν αρχίσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην παγκόσμια σκηνή . SCIO International  επενδύει στην εκπαίδευση και όλο και περισσότερο αναπτύσσειδιεθνείς διασυνδέσεις μέσω των συνεργασιών και εταιρικών σχέσεων. Είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε ποιοτική εκπαίδευση με την ετήσια πορεία που παρέχει γνώσεις σε βασικά ζητήματα όσον αφορά τη χρήση της συσκευής SCIO και τις εφαρμογές της, εξασφαλίζοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους συμμετέχοντες και , επίσης, προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθουν και να ανταλλάξουν βέλτιστες πρακτικές, να δικτυωθούν και να εξερευνήσουν εταιρικές σχέσεις και συνεργασίες  παγκοσμίως.

ΣΚΟΠΟΣ
Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις γνώσεις, τις ικανότητες και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους , προκειμένου να είναι σε θέση να γίνουν  καλύτεροι στη  χρήση της συσκευής SCIO.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε συζήτηση με τους ομιλητές και σε ένα hands-on εργαστήριο δεξιοτήτων, εκτελώντας διαδικασίες με τη συσκευή SCIO .
Οφέλη από την συμμετοχή :
• Ευκαιρίες μάθησης για να συλλάβει ιδέες από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα 
• Εργαστήρια για την περαιτέρω ενίσχυση των δεξιοτήτων και των γνώσεων 
• Ευκαιρίες δικτύωσης με τους συναδέλφους
• Συζητώντας επιμέρους ερωτήματα σε ένα - προς-έναν σε συνεδρίες
• Ευκαιρίες μάθησης με βάση τις περιπτωσιολογικές μελέτες
• παρουσιάζοντας πόρους για αυτό - μάθησης, όπως βήμα-προς-βήμα εγχειρίδια, μελέτες & άρθρα, εκπαιδευτικά DVDs.

ΔΟΜΗ
Το μάθημα οργανώνεται σε θεματικές ενότητες, που περιλαμβάνουν 4 ενότητες ανά έτος .
Οι παρευρισκόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και τις 4 ενότητες και αναμένεται να περάσουν την εξέταση  προκειμένου να αποκτήσουν το Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακών με το CME ( Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση )  .

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Τα άτομα που απευθύνονται περιλαμβάνει παθολόγοι , ειδικοί θεραπευτές, φυσικοθεραπευτές , και τους βοηθούς , οι φαρμακοποιοί , ψυχολόγοι κλπ.   Άλλοι επαγγελματίες υγείας είναι ευπρόσδεκτοι να παραστούν . Το μάθημα είναι για άτομα που κατέχουν Πανεπιστιμιακό πτυχίο.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Μετά την ολοκλήρωση αυτής της εκπαιδευτικής δραστηριότητας και επιτυχία στις εξετάσεις , οι συμμετέχοντες χορηγούνται με Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό που εκδίδεται από την "Victor Babes " Πανεπιστήμιο Ιατρικής και Φαρμακευτικής , Τιμισοάρα , Ρουμανία. Το μάθημα πιστώνεται από το Κολλέγιο Ιατρικής της Ρουμανίας με CME ( Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση ). Αυτό το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό είναι το πρώτο και μοναδικό ακαδημαϊκό επίτευγμα που παρέχει στους συμμετέχοντες εξειδικευμένες γνώσεις για την εφαρμογή της συσκευής SCIO .

ΟΜΙΛΗΤΕΣ
Ενωθείτε με τη μεγαλύτερη επιρροή και έμπνευση ολοκληρωμένης ιατρικής απο επαγγελματίες και επαγγελματίες της υγείας οι οποίοι διαμορφώνουν το μέλλον της Φυσικής Ιατρικής πρακτικής :

Δρ Ι. Aurel Bacean ( Ρουμανία) MD, με ειδικότητα στη νευροχειρουργική / PhD , Δρ καθηγητής του Βιοσυντονισμού και Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης με θεαματικά αποτελέσματα στην εργασία του .

Δρ Oana Codruta Bacean Miloicov ( Ρουμανία) MD / PhD και διεθνώς αναγνωρισμένήω εκπαιδεύτρια Βιο-Ανάδρασης .

Δρ Onut Marius Razvan Bacean ( Ρουμανία ) MD, με ειδικότητα Παθολόγος/ Υποψήφιος Διδάκτορας και διεθνώς αναγνωρισμένος εκπαιδευτή Βιο-Ανάδρασης .

Δρ Igor Cetojevic ( Κύπρο ) MD Ιατρός και βελονιστής , έχοντας μεγάλη εμπειρία στην Κινεζική Παραδοσιακή Ιατρική , ένας από τους κορυφαίους επαγγελματίες SCIO και των εκπαιδευτών.

Δρ Matthias Heiliger ( Ελβετία ) MD, Γυναικολόγος, Μαιευτική , Balneology , Ενδοκρινολόγος, Χειρούργος με λέιζερ και Θέρμο-ρύθμισης. Επιτυχημένος SCIO εκπαιδευτής και επαγγελματίας .

Δρ Βιολέττα Αννίνου , Ph.D. ( Ελλάδα ), Μοριακή Βιολόγος , Πιστοποιημένη Quantum Biofeedback Specialist, διπλωματούχος στην Κβαντική Βιο-Ανάδραση και Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακού στη Νευροανατομία , Νευρο-ηλεκτρο-φυσιολογία και Βιοσυντονισμό , που εκδίδεται από τον Victor Babes Πανεπιστήμιο Ιατρικής και Φαρμακευτικής Τιμισοάρα , Ρουμανία .  Επιτυχημένη SCIO εκπαιδευτής και επαγγελματίας από το 2005.


Δρ Iosif Mezei (Ρουμανία), MD, Διευθυντής της Βιοενεργειακής  Ιατρικής / Βιοσυντονισμού με μεγάλη εργασιακή εμπειρία στο Βιοσυντονισμό , στο βελονισμό , στο chirobiofeedback , στη κλινική φυτοβιο-ανάδραση, στη κλινική ομοιοπαθητική και οστεοπαθητική. Επαγγελματίας  SCIO από το 1997 .

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ
Pension ΑΡΩΜΑ **** , Oradea - Sanmartin , Ρουμανία
B - dul Felix 105/72
Τηλ. : 0040 359 457 200
0040 740 170 133
Email : info@scioqxci.net

Τα δωμάτια ξενώνα είναι διαθέσιμα σε ειδική προνομιακή τιμή . Παρακαλούμε κάνετε τις κρατήσεις σας μέσω του SCIO INTERNATIONAL προκειμένου να λάβετε την έκπτωση. Κρατήσεις θα γίνονται δεκτές ανάλογα με την διαθεσιμότητα χώρου .

Μονόκλινο δωμάτιο η τιμή είναι 25 ευρώ / διανυκτέρευση .
Δίκλινο δωμάτιο η τιμή είναι 30 ευρώ / διανυκτέρευση .

Οι τιμές περιλαμβάνουν : πρωινό, φόρους , φυλασσόμενο χώρο στάθμευσης, πρόσβαση στο διαδίκτυο ( Lan και Wireless) .

Προαιρετικά: δείπνο , καταβάλλοντας € 10 επιπλέον.

Ειδικές ανάγκες όπως διατροφικούς περιορισμούς θα πρέπει να δηλωθούν εκ των προτέρων. Η ικανοποίησή των αιτημάτων δεν μπορεί πάντα να εκπληρωθεί στο χώρο του ξενοδοχείου.

Σημείωση : Τα άτομα που έρχονται από το εξωτερικό μπορούν να επιλέξουν το Διεθνές Αεροδρόμιο Debrecen ( Ντέμπρετσεν nemzetközi repuloter ) , Ουγγαρία , η οποία απέχει 80 χλμ. από τον ξενώνα . SCIO International θα οργανώσει όχημα για τη μεταφορά .

ΕΓΓΡΑΦΗ
Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή :
• Φόρμα Εγγραφής
• Αντίγραφο δελτίου ταυτότητας ( διαβατήριο )
• 2 φωτογραφίες (μεγέθους 3 x 4 )
• Αντίγραφο του πανεπιστημιακού διπλώματος
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@scioqxci.net προκειμένου να σας αποστείλει το έντυπο εγγραφής . Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνονται τα υλικά του τμήματος .

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 200 ευρώ για κάθε Ενότητα
Τα δίδακτρα καλύπτουν :
- συμμετοχή στο μάθημα ,
- καφέ και φαγητό .

ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ ΕΓΓΡΑΦΉΣ
Παρακαλούμε φροντίστε να εγγραφείτε μέχρι τις 15 Μαρτίου 2014 , επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος .

ΥΛΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
DVD με τις παρουσιάσεις του μαθήματος θα είναι διαθέσιμα στους συμμετέχοντες μετά την επεξεργασία , σε μειωμένη τιμή . Εφόσον προβλέπεται από τους καθηγητές , η παρουσίαση και / ή άλλα υλικά θα είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή , αντί  των τυπωμένων φυλλάδιων . Είναι ευπρόσδεκτο, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό, να φέρετε το δικό σας φορητό υπολογιστή .



Γενικές Πληροφορίες :

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
SCIO INTERNATIONAL ROMANIA
58 / A Lebedei Στ. , Οραντέα , Ρουμανία
Τηλέφωνο : 0040 740 170 133
Fax : 0040 259 407 606
E - mail: info@scioqxci.net
Web : www.scioqxci.net
www.facebook.com / ScioInternationalRomania


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ
Φωτογραφίες ή βίντεο από τους συμμετέχοντες γίνονται για διαφήμιση και για άλλους σκοπούς. Με την εγγραφή σας στο συνέδριο, παραχωρείτε την άδεια στον διοργανωτή να χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες σας για διαφημιστικούς σκοπούς .

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να μάθετε και να βελτιώσετε την εργασία σας με το SCIO με τους κορυφαίους διεθνείς εκπαιδευτές μας !


ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Το SCIO είναι να χρησιμοποιηθεί ως ένα γενικό ηλεκτρο-φυσιολογικό σύστημα Βιο-Ανάδρασης . Είναι σχεδιασμένο για την ανίχνευση του άγχους και μείωση του στρες. Η συσκευή δεν πραγματοποιεί διάγνωση σε οποιοδήποτε θέμα , εκτός από το άγχος . Το άγχος μπορεί να προέρχεται από πολλές πηγές.   Αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί πολλές θεραπείες πολυμέσων για να μειώσει το στρες. Αυτή η συσκευή μετρά επίσης  την ηλεκτροφυσιολογικη αντίδραση του πελάτη , η οποία είναι ένας άλλος τρόπος να εμφανίσει το άγχος . Μόνο μιας επαγγελματίας με άδεια υγειονομικής περίθαλψης μπορούν να κάνουν διάγνωση στον πελάτη . Το σύστημα έχει βαθμονομηθεί για τη μέτρηση των πολύ ανεπέστατη ηλεκτρικών αντιδράσεων σε μια ομάδα των βιολογικών και ιατρικών στρεσογόνων παράγοντων . Η ευαισθησία είναι ρυθμισμένη , έτσι ώστε να επιλέξει το πρώτο σημάδι του στρες και τα θέματα που σχετίζονται με το στρες. Ως εκ τούτου, τα αποτελέσματα μπορεί να μην έχει ακόμα αναγνωρίσει ο πελάτης . Οι μετρήσεις θα πρέπει να αξιολογούνται από εκπαιδευμένοι και Πιστοιποιημένοι ειδικούς της Βιο-Ανάδρασης . Να συμβουλεύεστε πάντα έναν Ιατρό.Πάντα να χρησιμοποιείτε πρόσθετες εξετάσεις ή παραπομπέςΚαμιά αξίωση δεν επιτρέπεται εκτός από την ανίχνευση και την μείωση του άγχους.
--
Με χαρά να σας δώ στη Ρουμανία.
Με εκτίμηση,
Dr. Violetta Anninou, Ph.D.

Quantum Biofeedback Research Center-V.A.P. College
The First College of Computerized Integrative Medicine
Doctorate in Integrative Medicine (candidate) IMD by the Board of Orthomolecular and Integrative Medicine
Accomplishment Award, DUPONT,MEDICAL PRODUCTS RESEARCH DIVISION-DELAWARE, USA
Molecular Biologist,(University of Delaware,U.S.A WITH  HONOURS- MORTAR BOARD HONOUR SOCIETY). Holistic Nutritionist
Certified Biofeedback Specialist   NTCB  and BANHS
Diplomate in Quantum Biofeedback BANHS
Certified in Neuro-Anatomy, Neuroelectro-Physiology and Quantum Biofeedback
of Post Graduate Studies Dept of Neuro-anatomy
Victor Babes University of Medicine and Pharmacy, Timisoara,Romania

MEDICAL BOARD CERTIFIED BIOFEEDBACK DOCTORATE IMUNE
THE INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY OF NATURE MEDICINE
Member of QBAA
0030 210 935 5677 (tel)
0030 210 9359136 (fax)

0030 6948827761 (mobile)


 

Επιστροφή σε όλα τα νέα